Ja bym w ogóle zakazał komentowania tenisa. To jest jedyna dyscyplina na forum, która powoduje zaćmienie umysłu niektórych piszących, WAŁEK, SPRZEDANE!!!111
Jak dla mnie tez gosc 2 razy prowadził 5:3 wystarczylo wygrać swoje podanie a on sie polamywal. Czas skoncyc z tenisem. Jedynie 2 pierwsze rundy warto grac w szlemach
Ja bym w ogóle zakazał komentowania tenisa. To jest jedyna dyscyplina na forum, która powoduje zaćmienie umysłu niektórych piszących, WAŁEK, SPRZEDANE!!!111
Chlopie....wez Ty na chlodno przemysl ten mecz Andersona. Typ tego meczu nie przegral dlatego bo sportowo tak się stało. Wieza, swietnie serwujaca lamie sie w dwoch setach jak serwuje na mecz, w tym jednym do 0 .... przeciez to sa jaja w bialy dzien.
No bez jaj. Jeszcze jakby Anderson to byl jakis mlokos i.moglby sie tak spalic to bym.uwierzyl albo jakbym.nie.widzial wczesniej wielu podejrzanych meczy Schwartzmana o podobnym przebiegu.
Gralem .cale zycie w pilke gralem nawet w klubie 4 ligowym.przez jakis czas .a od 16 roku doszedl jeszce tenis ziemny teraz mam 32. na koncie z tysiac meczy amatorskich. Nie wiem nie przypominam sobie zebym kiedys tak przegral wygrany mecz