>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [76]

Status
Zamknięty.
gmark 765

gmark

Użytkownik
Dla mnie ten mecz Schwartzmana z Andersonem to jest wał roku ????
Jak kazdy inny mecz ktory Tobie nie wejdzie. Juz sie przyzwyczailem.

Uprawiales kiedys jakis sport? Byles wykonczony? Lepiej Tobie wtedy szlo?

prezes96 27,7K

prezes96

Użytkownik
Ja bym w ogóle zakazał komentowania tenisa. To jest jedyna dyscyplina na forum, która powoduje zaćmienie umysłu niektórych piszących, WAŁEK, SPRZEDANE!!!111

panikaer 23

panikaer

Użytkownik
Kamil Glik wraca ze szpitala, niestety nie mógł zostać przebadany... Najbliższy wolny termin do ortopedy w szpitalu w Przemyślu był na 2023 rok.

tom3kt 100

tom3kt

Użytkownik
Jak dla mnie tez gosc 2 razy prowadził 5:3 wystarczylo wygrać swoje podanie a on sie polamywal. Czas skoncyc z tenisem. Jedynie 2 pierwsze rundy warto grac w szlemach

nole 6,1K

nole

Forum VIP
Ja bym w ogóle zakazał komentowania tenisa. To jest jedyna dyscyplina na forum, która powoduje zaćmienie umysłu niektórych piszących, WAŁEK, SPRZEDANE!!!111
Chlopie....wez Ty na chlodno przemysl ten mecz Andersona. Typ tego meczu nie przegral dlatego bo sportowo tak się stało. Wieza, swietnie serwujaca lamie sie w dwoch setach jak serwuje na mecz, w tym jednym do 0 .... przeciez to sa jaja w bialy dzien.

mrbrightside 2,6K

mrbrightside

Użytkownik
Jak kazdy inny mecz ktory Tobie nie wejdzie. Juz sie przyzwyczailem.

Uprawiales kiedys jakis sport? Byles wykonczony? Lepiej Tobie wtedy szlo?
No bez jaj. Jeszcze jakby Anderson to byl jakis mlokos i.moglby sie tak spalic to bym.uwierzyl albo jakbym.nie.widzial wczesniej wielu podejrzanych meczy Schwartzmana o podobnym przebiegu.
Gralem .cale zycie w pilke gralem nawet w klubie 4 ligowym.przez jakis czas .a od 16 roku doszedl jeszce tenis ziemny teraz mam 32. na koncie z tysiac meczy amatorskich. Nie wiem nie przypominam sobie zebym kiedys tak przegral wygrany mecz

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom