L
45K
lubuszanin
Użytkownik
Armenia---Moldawia [email protected]
Indie--Kenia over 1.5 @3.20
Indie--Kenia over 1.5 @3.20
Chodzi o to pewnie ze postawil na koncowy jej triumf a nie na dzisiejszy mecz.ale jak Ty to przegrałes?? w jakim buku tak kroją? jak nawet nie wyszły na kort laski
bo postawiłem w całym turnieju a oni uznali że zawodniczka wzięła w nim udziałale jak Ty to przegrałes?? w jakim buku tak kroją? jak nawet nie wyszły na kort laski
ale to sukinkoty ze zgarniają kase za cos takiego. cfaniakibo postawiłem w całym turnieju a oni uznali że zawodniczka wzięła w nim udział
Nie wiem co Cie tak dziwi? Zagral ze serena wygra turniej. Nie wazne czy przegra mecz czy odda walkowera przed meczem albo skreczuje podczas spotkania turnieju nie wygra wiec zaklad przegrany. Od zawsze tak jest i to chyba w kazdym buku wiec nic dziwnego. Dlatego nieporozumieniem bylo np granie rafy po 1,45 i to grubo gdzie zawsze moze byc kontuzja lub odnowic sie jakis uraz jak dwa lata temu i jest kasa przegrana.ale to sukinkoty ze zgarniają kase za cos takiego. cfaniaki
No ale przeciez to normalne, zagrane ze zawodnik wygra turniej - zawodnik nie wygral wiec kasa przegrana.ale to sukinkoty ze zgarniają kase za cos takiego. cfaniaki
A podatek? :cwl:
2,49 - a to już nie jest koło 3, pozdro
A od siebie:
Fognini set @ 1,80
dla mnie to wogole ta idea ze jak krecz zawodnika na ktorego stawiasz to sie rozlicza jako przegrana i przegrywasz zakład jest beznadziejna albo bardziej skurw-ska. jak np Tsonga niszczył Poulliego w tym roku na hali nie pamietam turnieju i Tsonga sobie skreczował po gemie w ktorym nie wyserwował meczu i sobie zszedł z usmiechem na twarzy to myslałem ze mnie krew zaleje. a grałem miałem grubo pogranego Tsonge.to tutaj jest podobna idea z ta Sereną tylko ze jako mecz rozumie sie cały turniej.Nie wiem co Cie tak dziwi? Zagral ze serena wygra turniej. Nie wazne czy przegra mecz czy odda walkowera przed meczem albo skreczuje podczas spotkania turnieju nie wygra wiec zaklad przegrany. Od zawsze tak jest i to chyba w kazdym buku wiec nic dziwnego. Dlatego nieporozumieniem bylo np granie rafy po 1,45 i to grubo gdzie zawsze moze byc kontuzja lub odnowic sie jakis uraz jak dwa lata temu i jest kasa przegrana.
Jaki byl kurs na brak tb w meczu isner delpo?
Dokładnie, najgorszy jest ten pech, że zagrałeś dziś i akurat oddała mecz. Można to porównać do typowania, że np. Ronaldo strzeli bramkę, a w 10' schodzi z kontuzją. Zwrotu nie ma, bo wyszedł w podstawie, bramki nie zdobył iNo i dobra przegrałem to przegrałem trudno, pogodziłem się z tym. Bardziej chodzi o pech bo nie zagrałem tego wczoraj czy na początku turnieju tylko dzisiaj przed meczem Sereny
Na koniec meczu Del Potro - Isner ????wie ktoś na co czeka Tsurenko i Muguruza? na stronce RG mają jakieś prace i nie wiem kiedy one wchodzą
Powinny już grać, kort nr 1 jest wolny po meczu Herberta z Mahutem. Możliwe, że czekają jednak na zakończenie rywalizacji panów, żeby dać ten mecz na głównych arenach.wie ktoś na co czeka Tsurenko i Muguruza? na stronce RG mają jakieś prace i nie wiem kiedy one wchodzą
Oj chyba wiecej bo w meczu herbertem na tb bylo 1,17 a na brak 4,5 to tu pewnie grubo ponad 5 musialo byc.dla mnie to wogole ta idea ze jak krecz zawodnika na ktorego stawiasz to sie rozlicza jako przegrana i przegrywasz zakład jest beznadziejna albo bardziej skurw-ska. jak np Tsonga niszczył Poulliego w tym roku na hali nie pamietam turnieju i Tsonga sobie skreczował po gemie w ktorym nie wyserwował meczu i sobie zszedł z usmiechem na twarzy to myslałem ze mnie krew zaleje. a grałem miałem grubo pogranego Tsonge.to tutaj jest podobna idea z ta Sereną tylko ze jako mecz rozumie sie cały turniej.
na brak taja u Isnera było pewnie koło 2,5 - 3,0