>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [76]

Status
Zamknięty.
adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
ale to sukinkoty ze zgarniają kase za cos takiego. cfaniaki
Nie wiem co Cie tak dziwi? Zagral ze serena wygra turniej. Nie wazne czy przegra mecz czy odda walkowera przed meczem albo skreczuje podczas spotkania turnieju nie wygra wiec zaklad przegrany. Od zawsze tak jest i to chyba w kazdym buku wiec nic dziwnego. Dlatego nieporozumieniem bylo np granie rafy po 1,45 i to grubo gdzie zawsze moze byc kontuzja lub odnowic sie jakis uraz jak dwa lata temu i jest kasa przegrana.

Jaki byl kurs na brak tb w meczu isner delpo?

gmark 765

gmark

Użytkownik
ale to sukinkoty ze zgarniają kase za cos takiego. cfaniaki
No ale przeciez to normalne, zagrane ze zawodnik wygra turniej - zawodnik nie wygral wiec kasa przegrana.
Od zawsze tak bylo. Zreszta przeciez grala, wygrywala w tym turnieju i zrezygnowala gdyz nabawila sie kontuzji - jeszcze rozumiem gdyby zrezygnowala przed pierwsza runda to wtedy mozna by sie klocic o zwrot.

psychol32 490,9K

psychol32

Użytkownik
No i dobra przegrałem to przegrałem trudno, pogodziłem się z tym. Bardziej chodzi o pech bo nie zagrałem tego wczoraj czy na początku turnieju tylko dzisiaj przed meczem Sereny

mrbrightside 2,6K

mrbrightside

Użytkownik
Nie wiem co Cie tak dziwi? Zagral ze serena wygra turniej. Nie wazne czy przegra mecz czy odda walkowera przed meczem albo skreczuje podczas spotkania turnieju nie wygra wiec zaklad przegrany. Od zawsze tak jest i to chyba w kazdym buku wiec nic dziwnego. Dlatego nieporozumieniem bylo np granie rafy po 1,45 i to grubo gdzie zawsze moze byc kontuzja lub odnowic sie jakis uraz jak dwa lata temu i jest kasa przegrana.

Jaki byl kurs na brak tb w meczu isner delpo?
dla mnie to wogole ta idea ze jak krecz zawodnika na ktorego stawiasz to sie rozlicza jako przegrana i przegrywasz zakład jest beznadziejna albo bardziej skurw-ska. jak np Tsonga niszczył Poulliego w tym roku na hali nie pamietam turnieju i Tsonga sobie skreczował po gemie w ktorym nie wyserwował meczu i sobie zszedł z usmiechem na twarzy to myslałem ze mnie krew zaleje. a grałem miałem grubo pogranego Tsonge.to tutaj jest podobna idea z ta Sereną tylko ze jako mecz rozumie sie cały turniej.
na brak taja u Isnera było pewnie koło 2,5 - 3,0

piotrex007 119,2K

piotrex007

Użytkownik
No i dobra przegrałem to przegrałem trudno, pogodziłem się z tym. Bardziej chodzi o pech bo nie zagrałem tego wczoraj czy na początku turnieju tylko dzisiaj przed meczem Sereny
Dokładnie, najgorszy jest ten pech, że zagrałeś dziś i akurat oddała mecz. Można to porównać do typowania, że np. Ronaldo strzeli bramkę, a w 10&#39; schodzi z kontuzją. Zwrotu nie ma, bo wyszedł w podstawie, bramki nie zdobył i ⛔

quick. 5,2K

quick.

Znawca Tenis
wie ktoś na co czeka Tsurenko i Muguruza? na stronce RG mają jakieś prace i nie wiem kiedy one wchodzą
Powinny już grać, kort nr 1 jest wolny po meczu Herberta z Mahutem. Możliwe, że czekają jednak na zakończenie rywalizacji panów, żeby dać ten mecz na głównych arenach.

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
dla mnie to wogole ta idea ze jak krecz zawodnika na ktorego stawiasz to sie rozlicza jako przegrana i przegrywasz zakład jest beznadziejna albo bardziej skurw-ska. jak np Tsonga niszczył Poulliego w tym roku na hali nie pamietam turnieju i Tsonga sobie skreczował po gemie w ktorym nie wyserwował meczu i sobie zszedł z usmiechem na twarzy to myslałem ze mnie krew zaleje. a grałem miałem grubo pogranego Tsonge.to tutaj jest podobna idea z ta Sereną tylko ze jako mecz rozumie sie cały turniej.
na brak taja u Isnera było pewnie koło 2,5 - 3,0
Oj chyba wiecej bo w meczu herbertem na tb bylo 1,17 a na brak 4,5 to tu pewnie grubo ponad 5 musialo byc.
Odnosnie kreczow to w kazdym buku jest punkt jak sie takie cos rozlicza. Jak dla mnie to zawsze powinien byc zwrot bo mecz sie konczy po wygraniu pilki meczowej nawet 5:0 w decydujacym secie nie daje wygranej.
Odnosnie tego zakladu to serene to wiadomo ze pech bo zaczynala sie rozkrecac i tez mialem cos postawic ale po ewentualnej wygranej z maria.
Jednak nie porownywalbym kreczu do zakladow dlugoterminowych bo to inna bajka.
Szkoda psychola bo 200e piechota nie chodzi.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom