cuadrado12
Użytkownik
Pewnie nie jedna osoba dzisiaj tak wygląda dzięki Niemiaszkom i Favelasom ????
Raczej wszyscy Janusze bukmacherkiPewnie nie jedna osoba dzisiaj tak wygląda dzięki Niemiaszkom i Favelasom ????
Szwajcaria to nie Austria a mundial to nie mecz towarzyski takie dwie małe różnice. Właśnie to jest problem bo dużo ludzi powołuje się na mecze towarzyskie jako wykładnik formy a już pisałem po meczu Polska- Chile że to nie ma żadnego odzwierciedlenia na mecz na tak wielkiej imprezie jak mundial i zapamiętajcie sobie że nikt się nie będzie przed nikim kładł bo oni mają takich graczy a nie innych i tyle pucharów.Nie rozumiem wypowiedzi ze Neymar zagrał jak ciota. Przecież nikt mu nie potrafił odebrać piłki bez faulu. Ci co faulowali notorycznie od tyłu, nieraz cygański, bo byli spóźnieni tych można nazwać . . . Sędziowie robią mnóstwo błędów, ale w tym sezonie to norma.
Brazylia na stojąco zagrała 70min. Kilka razy ostro ruszyła i było klika sytuacji.
Nie wiem czym to było spowodowane, bo nawet z tydzień temu z Austrią wyglądało wszystko zajebiscie.
Ale tylko troszke ????Masz racje Austria jest lepsza
69 min???? a 72 1:1 ???? ????Magallanes---Union Ła Calera btts
@2.63
Kuźwa postawilem beta i????Magallanes
:cholerniezly:
Akurat oglądałem mecz z Austrią i tam austryjacy nie robili nic tylko faulowali Neymara. Szwajcaria zagrała z głową i realizowali skutecznie taktykę czyli rozbijali ataki i się potwierdziło po raz kolejny że drużyna znaczy więcej niż indywidualnościTak kurfa przez tydzień!! zapomnieli o technice, ze podczas meczu trzeba biegać, itd. Ogólnie biegali z wielką kupą w majtkach bo pierwszy raz grali na mistrzostwach :facepalm:
W meczu towarzyskim mieli zagwarantowane milion na głowę, a na mundial maja wyebane kay:
Brazylia do bramki na 1-0 grała bardzo fajnie, od tamtego momentu przestali grać, aż do główki Neymara i Mirandy.
Ja już mam postawione na remis w meczu KoreiiPo tym co dzisiaj widziałem, nie zdziwi mnie jak Panama albo Korea zrobi furore jutro ????
pierwsze 0-0 jak nicJa już mam postawione na remis w meczu Koreii