hawkeyesti
Forum VIP
Bez zartow ale to powinien odwgizdac faul to nie byla walka bark w bark o pozycje a odepchniecie wal jak ciul
IziBehrami kartka @3,25 Tak
Behrami kartka@3,25 lekko
Sts
Żeby był faul to miranda musiałby walczyć o piłkę a on tego nie uczynił więc gol prawidłowy. Błąd w kryciu i tyle.Bez zartow ale to powinien odwgizdac faul to nie byla walka bark w bark o pozycje a odepchniecie wal jak ciul
Ja też wpadłem na świeżaka... Serbia nie wygra z tak poukładana Szwajcaria, a do tego może Szwajcaria wyjdzie z grupy @2.00? Co myślicie?
Puścił w odpowiednim momencie. Nie ma mowy o karnym.Wątpie
Piszemy jakies nowe zasady gryPuścił w odpowiednim momencie. Nie ma mowy o karnym.
Radzę poczytać coś takiego jak przepisy gry w piłkę nożną. Jesus upadł gdy nie był trzymany to za co karny?Od kiedy to można trzymać przeciwnika w objęciach hmm? To jest taniec towarzyski czy piłka nożna?
... pograłem przed MŚ taki typ para która wyjdzie Brazylia i Szwajcaria @ 2.20 forbetJa też wpadłem na świeżaka... Serbia nie wygra z tak poukładana Szwajcaria, a do tego może Szwajcaria wyjdzie z grupy @2.00? Co myślicie?
Radzę zapoznać się z przepisami i obejrzeć najnowsze klipy odnośnie sędziowania a nie wypowiadać się że swoich doświadczeń z gry FIFAPiszemy jakies nowe zasady gry
Tak jestem sedzia. Narazie 4 liga ale mam aspiracje wyższe i jestem na bieżąco z najnowszymi przepisami także jakieś pojęcie mam.Tak samo można pchać przeciwnika w plecy? A ja słyszałem w przepisach walke bark w bark. Może jesteś sędzią i wiesz więcej niż ja,to daj znać
Przestan prosze cie to jest tekst na zasadzie jak kopne ale przeprosze to nie jest faulRadzę zapoznać się z przepisami i obejrzeć najnowsze klipy odnośnie sędziowania a nie wypowiadać się że swoich doświadczeń z gry FIFA