Chcesz zobaczyć FAME 29 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu FAME 29 - zawalcz o Pay Per View od Superbet!
Nie masz konta w Superbet? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
przeczytałem własnie info ze Roland Garros to ulubiony turniej Ferrera. przez ostatnie 9 sezonow nie odpadł tu w 1 rundzie. taki młokos ktory jakos nie jest wybiitny to idealny przeciwnik dla Ferrera zeby go szybko pyknąc i podładowac sobie zwątloną pewnosc siebie 3:0 jak nic
Gojowczyk Tenis @2.6 STS
EDIT: nie przyjeło zakładu z powodu Medical Time out dla gojowczyka w takim wypadku nie polecam grać i sam rezygnuje z zakładu.
EDIT2: set 3 Cechinato @2 STS
przeczytałem własnie info ze Roland Garros to ulubiony turniej Ferrera. przez ostatnie 9 sezonow nie odpadł tu w 1 rundzie. taki młokos ktory jakos nie jest wybiitny to idealny przeciwnik dla Ferrera zeby go szybko pyknąc i podładowac sobie zwątloną pewnosc siebie 3:0 jak nic
Ale jak się ma jego nie-odpadanie w pierwszych rundach do gładkiego 3:0 dzisiaj? Równie dobrze może wygrać 3:1, a dwa sety do 0 i też utrzyma tradycję będzie gładko, a jednak nie 3:0
Rozliczasz kupon na + w trakcie zdarzen? sam mam Paire i obawiam sie czy to sie skonczy na 4-setach.
kris_nh stawiając triple czy doubla na jaki grzmiot cytowac co zdarzenia posta, ze weszło?
wytłumacz to zwiezle i doszczednie :movember: