>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [75]

Status
Zamknięty.
mrbrightside 2,6K

mrbrightside

Użytkownik
przeczytałem własnie info ze Roland Garros to ulubiony turniej Ferrera. przez ostatnie 9 sezonow nie odpadł tu w 1 rundzie. taki młokos ktory jakos nie jest wybiitny to idealny przeciwnik dla Ferrera zeby go szybko pyknąc i podładowac sobie zwątloną pewnosc siebie 3:0 jak nic

wsc 169,5K

wsc

Użytkownik
Gojowczyk Tenis @2.6 STS
EDIT: nie przyjeło zakładu z powodu Medical Time out dla gojowczyka w takim wypadku nie polecam grać i sam rezygnuje z zakładu.
EDIT2: set 3 Cechinato @2 STS
✅ !
Dawaj Cechinato jedziesz ! polecam go teraz zagrać Copilowi nie siedzi juz serwis jak w pierwszych 3 setach czuje, ze włoch to wezmie 3-2.

piotrex007 119,2K

piotrex007

Użytkownik
przeczytałem własnie info ze Roland Garros to ulubiony turniej Ferrera. przez ostatnie 9 sezonow nie odpadł tu w 1 rundzie. taki młokos ktory jakos nie jest wybiitny to idealny przeciwnik dla Ferrera zeby go szybko pyknąc i podładowac sobie zwątloną pewnosc siebie 3:0 jak nic
Ale jak się ma jego nie-odpadanie w pierwszych rundach do gładkiego 3:0 dzisiaj? Równie dobrze może wygrać 3:1, a dwa sety do 0 i też utrzyma tradycję będzie gładko, a jednak nie 3:0

wsc 169,5K

wsc

Użytkownik
siniora Kvitova już Booom✅, natomiast sinior Paire i sinior Wawrin są na dobrej drodze ...po :cash:
Rozliczasz kupon na + w trakcie zdarzen? sam mam Paire i obawiam sie czy to sie skonczy na 4-setach.
kris_nh stawiając triple czy doubla na jaki grzmiot cytowac co zdarzenia posta, ze weszło?
wytłumacz to zwiezle i doszczednie :movember:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom