No i jest krecz, uff fajny kupon mi to psuło, będzie zwrot z tegoTu bedzie krecz, cos sie stalo Gojowczykowi.
po 3 gemach to trochę szybki wyrok ????Ferrer to rozjedzie tego Munara gładkie 3:0
Następny prorok po trzech gemach Już wcześniej ktoś pisał po dwóch gemach, że Garcia-Lopez pewnyFerrer to rozjedzie tego Munara gładkie 3:0
gdzie nad wodę ? Dojlidy , Narew ? ????Uciekam zaraz nad wodę więc podaję teraz
Munar Clar + Garcia Lopez + Youzhny 2.72 Każdy z nich wygra po jednym secie
!Gojowczyk Tenis @2.6 STS
EDIT: nie przyjeło zakładu z powodu Medical Time out dla gojowczyka w takim wypadku nie polecam grać i sam rezygnuje z zakładu.
EDIT2: set 3 Cechinato @2 STS
Witam
1.
Spotkanie: Bulleen Lions - Bentleigh Greens
Typ: over 1.5 gola w pierwszej połowie ( 0:1 29min)
Kurs: 2.00
Bukmacher: Bet365
Powodzenia
niby jak kiedy gos nie potrafi nawet zagrozic Ferrerowi ktory nie ma serwisuMunar to bierze
Ale jak się ma jego nie-odpadanie w pierwszych rundach do gładkiego 3:0 dzisiaj? Równie dobrze może wygrać 3:1, a dwa sety do 0 i też utrzyma tradycję będzie gładko, a jednak nie 3:0przeczytałem własnie info ze Roland Garros to ulubiony turniej Ferrera. przez ostatnie 9 sezonow nie odpadł tu w 1 rundzie. taki młokos ktory jakos nie jest wybiitny to idealny przeciwnik dla Ferrera zeby go szybko pyknąc i podładowac sobie zwątloną pewnosc siebie 3:0 jak nic
siniora Kvitova już Booom, natomiast sinior Paire i sinior Wawrin są na dobrej drodze ...po :cash:2.28 Paire + Wawrinka + Kvitova
Rozliczasz kupon na + w trakcie zdarzen? sam mam Paire i obawiam sie czy to sie skonczy na 4-setach.siniora Kvitova już Booom, natomiast sinior Paire i sinior Wawrin są na dobrej drodze ...po :cash:
co robię, nie umiesz czytać, Kvitova mi siadła na razie ....Rozliczasz kupon na + w trakcie zdarzen? sam mam Paire i obawiam sie czy to sie skonczy na 4-setach.