>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [75]

Status
Zamknięty.
gmark 765

gmark

Użytkownik
Federer ma ich dużo więcej, nawet mimo tego że Gulbis to syn jednego z najbogatszych łotyszy, więc może też powiedzieć że nie gra dla pieniędzy, Gulbis to jest czubek gdzieś mówił że ma statek kosmiczny, czyli widać że ma coś z głową nie w porządku.
Wiem wiem, sa ludzie ktorzy graja z czystej pasji czy tez milosci do sportu. Po prostu sugeruje ze nie widze sensu zeby ktos taki sprzedawal mecze - i ryzykowal stawianie w zlym swietle - dla paru groszy.

mrbrightside 2,6K

mrbrightside

Użytkownik
widac ewidentie ze Gulbis gra lepiej duzo w 2 secie przełamał Mullera po pieknym dojsciu do dobrego skrotu i odbił go idealnie w rog kortu pod koncową linie. moze jednak zechce mu sie sie to wygrac. w wymianach Muller nie ma po prostu szans jak tylko sie troche zechce Gulbisowi to wygra ten mecz

uzytkownik-15140 306

uzytkownik-15140

Użytkownik
Wiem wiem, sa ludzie ktorzy graja z czystej pasji czy tez milosci do sportu. Po prostu sugeruje ze nie widze sensu zeby ktos taki sprzedawal mecze - i ryzykowal stawianie w zlym swietle - dla paru groszy.
To że nie sprzedaje meczy to jest oczywiste, chyba mało który zawodnik z topu by się w to bawił, Gulbis nie jest z topu ale kasę ma więc śmieszne by było jak by jeszcze u buka dorabiał, jak sam pewnie mógłby sobie jakiegoś otworzyć.

gmark 765

gmark

Użytkownik
Opłaca się teraz grać Wawrinke?
Gdy bylo po 1-1 to oplacalne bylo grac po tym 3,50 teraz po 1,90 troche srednio - Wawrinka zagral pare wymian na swoim poziomie, serwis lepiej siedzi - tylko wciaz nie wiadomo co z tym kolanem bo bral Medicala w pierwszym secie.

seba6 533

seba6

Użytkownik
Cepede @3
Na czuja. Mecz strzelania slepakami kvity. 1 set strzelala wszystko po autach i siatce , 2 set juz na swoim lepszym poziomie , a w 3 na razie poki co powtorka z pierwszego- wszystkie returny gdzies w trybunach.

wsc 169,5K

wsc

Użytkownik
Gojowczyk Tenis @2.6 STS
EDIT: nie przyjeło zakładu z powodu Medical Time out dla gojowczyka w takim wypadku nie polecam grać i sam rezygnuje z zakładu.
EDIT2: set 3 Cechinato @2 STS

pro100 761

pro100

Użytkownik
Ktoś wie co wyprawia zawodnik Gejowczyk? Z jakimś noobem co gra swój 8 mecz na mączce gość nie jest w stanie utrzymać swojego podania

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom