Ja sie zdziwie jezeli to wygranie mówię, że jest u szczytu formy ale zdziwię się jeśli to przegra
Ja sie zdziwie jezeli to wygranie mówię, że jest u szczytu formy ale zdziwię się jeśli to przegra
W każdym razie ja mam pogranego Garcia-Lopeza +1,5 seta, Ty Wawrinkę - 1,5 seta - ktoś będzie szczęśliwy po tym meczu :]nie mówię, że jest u szczytu formy ale zdziwię się jeśli to przegra
Gulbis ma taka rodzinke - ze nigdy bym nie posadzil go o sprzedawanie, jest mu to niepotrzebne. Po za tym jak sam kiedys mowil on nie gra dla pieniedzy, bo ma ich za duzo.ale Gulbis pieknie sie przełamał ewidentnie sprzedaje seta. ciekawe czy caly mecz tez
po co przechodził kwalifikacje? zeby przegrac z Mullerem gładko? ogladam ten mecz i Gulbis gra na przemian w out albo siatkeGulbis ma taka rodzinke - ze nigdy bym nie posadzil go o sprzedawanie, jest mu to niepotrzebne. Po za tym jak sam kiedys mowil on nie gra dla pieniedzy, bo ma ich za duzo.
co nie zmienia faktu że uwalić tak seta z takim wirtuozem na clayu trzeba mieć talentGulbis ma taka rodzinke - ze nigdy bym nie posadzil go o sprzedawanie, jest mu to niepotrzebne. Po za tym jak sam kiedys mowil on nie gra dla pieniedzy, bo ma ich za duzo.
Nie w każdym ale w większościKrecz = zwrot w kazdym buku czy jak?
Bo to jego ulubiony turniej, w kwalifikacjach tez przegrywal pierwsze sety. Po za tym Gulbis to goraca glowa, cos mu nie pojdzie to przez 30 minut nie bedzie nic gral.po co przechodził kwalifikacje? zeby przegrac z Mullerem gładko? ogladam ten mecz i Gulbis gra na przemian w out albo siatke
Federer ma ich dużo więcej, nawet mimo tego że Gulbis to syn jednego z najbogatszych łotyszy, więc może też powiedzieć że nie gra dla pieniędzy, Gulbis to jest czubek gdzieś mówił że ma statek kosmiczny, czyli widać że ma coś z głową nie w porządku.Gulbis ma taka rodzinke - ze nigdy bym nie posadzil go o sprzedawanie, jest mu to niepotrzebne. Po za tym jak sam kiedys mowil on nie gra dla pieniedzy, bo ma ich za duzo.