>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [75]

Status
Zamknięty.
piotrex007 119,2K

piotrex007

Użytkownik
W meczu Garcia-Lopeza z Wawrinką ciekawą opcją też jest zakład, że zwycięzca pierwszego seta przegra mecz. Wawrinka po kontuzji może nie wytrzymać długiego meczu, tym bardziej, że znany jest z tego, że na Szlemach najgorsze mecze rozgrywa na początku i rozkręca się z rundy na rundę. Całkiem możliwa więc jest opcja, że wygra pierwszego seta, ale nie mecz. Zakład wchodzi też, gdyby było na odwrót i wygrałby po przegraniu pierwszego seta. Kurs 3,15 wydaje się sensowny ;)

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
ciekawe ile Ostapenko wziela kasy za wczorajszy mecz
Z tego co sie orientuje to ok 40 tys bo tyle jest za porazke w pierwszej rundzie.
Musisz malo tenisa kobiecego ogladac ze takie porazki a zwlaszcza ostapenko ktora gra na jedno kopyto Cie dziwia.

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Gosc na e2 wlasnie mowi ze wawrinka wygral 3 tytuly WS z czego 2 razy australie. Na jedynce stenka domachowska. Naprawde nie ma juz normalnych komentatorow?
Czekac tylkp jak janowicz mistrz riposty bedzie komentowal jak ostatnio na AO i moze Gmocha zatrudnia jako eksperta zamiast muratoglu bo ma gosc gadane i lepiej rozrysuje taktyki na mecz.

nowikjr 829

nowikjr

Użytkownik
Tłumaczysz mi zasady gry w tenisa?
skoro po 2 gemach porywasz się na stwierdzenia, że jest pewny i to jeszcze grając z Wawrinką, który w zeszłym roku grał tu w finale, to mam delikatne wrażenie, że mało tenisa oglądasz/znasz

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
skoro po 2 gemach porywasz się na stwierdzenia, że jest pewny i to jeszcze grając z Wawrinką, który w zeszłym roku grał tu w finale, to mam delikatne wrażenie, że mało tenisa oglądasz/znasz
Tylko wiesz ze wawrinka nie gral ponad pol roku i preszedl kilka zabiegow. Wiec takie porownanie ze gral rok temu w finale jest troche slabe.
To tak jakbys pisal ze garcia ogral stana w 2015 w pierwszej rundzie w paryzu to tez wygra.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom