U
2,7K
uzytkownik-148179
Użytkownik
Petardson sie wydaje :holidayspirit:Uciekam zaraz nad wodę więc podaję teraz
Munar Clar + Garcia Lopez + Youzhny 2.72 Każdy z nich wygra po jednym secie
A będą grali dzisiaj?
Petardson sie wydaje :holidayspirit:Uciekam zaraz nad wodę więc podaję teraz
Munar Clar + Garcia Lopez + Youzhny 2.72 Każdy z nich wygra po jednym secie
Mało realne.Petardson sie wydaje :holidayspirit:
A będą grali dzisiaj?
Niestety na uni tylko handi +1.5 ????Mało realne.
Lepiej mi powiedz kiedy solidnego bramkarza zatrudnicie
Zagraj over 3.5 seta w każdym meczu, wychodzi ako @4Niestety na uni tylko handi +1.5 ????
Weź mi nie przypominaj, bo źle sypiam od sobotniego wieczoru:slap:
Myslalem nad tym, ale boje sie, że Stanley popłynie...Zagraj over 3.5 seta w każdym meczu, wychodzi ako @4
Ale żeby żadnego seta nie ugral ?Myslalem nad tym, ale boje sie, że Stanley popłynie...
Cisza na stronie LFC...
Patrzę w statystyki i to chyba możliwe, ale gówno wiem, bo oglądam tylko szlemy z czystej przyjemności.Ale żeby żadnego seta nie ugral ?
Z tego co sie orientuje to ok 40 tys bo tyle jest za porazke w pierwszej rundzie.ciekawe ile Ostapenko wziela kasy za wczorajszy mecz
Ty wiesz że on musi 3 sety wygrać a nie 2 gemy?Garcia pewny
skoro po 2 gemach porywasz się na stwierdzenia, że jest pewny i to jeszcze grając z Wawrinką, który w zeszłym roku grał tu w finale, to mam delikatne wrażenie, że mało tenisa oglądasz/znaszTłumaczysz mi zasady gry w tenisa?
Tylko wiesz ze wawrinka nie gral ponad pol roku i preszedl kilka zabiegow. Wiec takie porownanie ze gral rok temu w finale jest troche slabe.skoro po 2 gemach porywasz się na stwierdzenia, że jest pewny i to jeszcze grając z Wawrinką, który w zeszłym roku grał tu w finale, to mam delikatne wrażenie, że mało tenisa oglądasz/znasz