>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [75]

Status
Zamknięty.
mrbrightside 2,6K

mrbrightside

Użytkownik
Ale jak się ma jego nie-odpadanie w pierwszych rundach do gładkiego 3:0 dzisiaj? Równie dobrze może wygrać 3:1, a dwa sety do 0 i też utrzyma tradycję będzie gładko, a jednak nie 3:0
chodzi o to ze dostał leszcza w 1 rundzie swojego ulubionego turnieju . to sie bedzie chciał spiac 2 x bardziej na niego . napewno tego nie przegra. a ja mowie ze bedzie szybkie 3:0 bez walki

wsc 169,5K

wsc

Użytkownik
WSC - czemu masz Lamorę365 w swojej sygnaturze z czerwoną kartką ? ????
Stare czasy - kilka osób było na forum co pisało stek bzdur badz inne wyemigowane bajki dlatego tam sie znalazł użytkownik.

_black_horse_ 6,7K

_black_horse_

Użytkownik
chodzi o to ze dostał leszcza w 1 rundzie swojego ulubionego turnieju . to sie bedzie chciał spiac 2 x bardziej na niego . napewno tego nie przegra. a ja mowie ze bedzie szybkie 3:0 bez walki
ohu... z radosci? hiszpan gra z hiszpanem otworz oczy 36 lat kontra 21 ,ferrerowi z poczatku maja urodzil sie dzieciak moze miec wyjebane ...

mrbrightside 2,6K

mrbrightside

Użytkownik
ohu... z radosci? hiszpan gra z hiszpanem otworz oczy 36 lat kontra 21 ,ferrerowi z poczatku maja urodzil sie dzieciak moze miec wyjebane ...
no dobra Federer ma 37 i co? teraz sie ten wiek przesunał o kilka lat u sportowcow. moze ma wyjeb a moze i nie. moze chce zagrac dla dzieciaka i wygrac w koncu Rolanda;) zeby nie było mam pograne na dwoch tasmach set Munara. i over 36 tylko ze ogladam i Ferrer zdecydowanie lepszy jest

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom