piotrex007
Użytkownik
Przecież rozliczył 1/3 kuponu i pisze że reszta na dobrej drodze, a nie, że ????Rozliczasz kupon na + w trakcie zdarzen? sam mam Paire i obawiam sie czy to sie skonczy na 4-setach.
Przecież rozliczył 1/3 kuponu i pisze że reszta na dobrej drodze, a nie, że ????Rozliczasz kupon na + w trakcie zdarzen? sam mam Paire i obawiam sie czy to sie skonczy na 4-setach.
WSC - czemu masz Lamorę365 w swojej sygnaturze z czerwoną kartką ? ????Rozliczasz kupon na + w trakcie zdarzen? sam mam Paire i obawiam sie czy to sie skonczy na 4-setach.
chodzi o to ze dostał leszcza w 1 rundzie swojego ulubionego turnieju . to sie bedzie chciał spiac 2 x bardziej na niego . napewno tego nie przegra. a ja mowie ze bedzie szybkie 3:0 bez walkiAle jak się ma jego nie-odpadanie w pierwszych rundach do gładkiego 3:0 dzisiaj? Równie dobrze może wygrać 3:1, a dwa sety do 0 i też utrzyma tradycję będzie gładko, a jednak nie 3:0
czyste chamstwo !WSC - czemu masz Lamorę365 w swojej sygnaturze z czerwoną kartką ? ????
Stare czasy - kilka osób było na forum co pisało stek bzdur badz inne wyemigowane bajki dlatego tam sie znalazł użytkownik.WSC - czemu masz Lamorę365 w swojej sygnaturze z czerwoną kartką ? ????
ohu... z radosci? hiszpan gra z hiszpanem otworz oczy 36 lat kontra 21 ,ferrerowi z poczatku maja urodzil sie dzieciak moze miec wyjebane ...chodzi o to ze dostał leszcza w 1 rundzie swojego ulubionego turnieju . to sie bedzie chciał spiac 2 x bardziej na niego . napewno tego nie przegra. a ja mowie ze bedzie szybkie 3:0 bez walki
no dobra Federer ma 37 i co? teraz sie ten wiek przesunał o kilka lat u sportowcow. moze ma wyjeb a moze i nie. moze chce zagrac dla dzieciaka i wygrac w koncu Rolanda zeby nie było mam pograne na dwoch tasmach set Munara. i over 36 tylko ze ogladam i Ferrer zdecydowanie lepszy jestohu... z radosci? hiszpan gra z hiszpanem otworz oczy 36 lat kontra 21 ,ferrerowi z poczatku maja urodzil sie dzieciak moze miec wyjebane ...
A teraz łamie do 0. To baby tego nie ogarnieszSevastova z 5:0 i 40:15 na 5:4 :facepalm:
&Wawrinka - 1.5 seta @ 2.3
Paire vs Baena ov 36.5 @ 1.8