Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Pliskova @3.5
Halep lubi przegrywac mecze z takimi tuzami tenisa. Drewniana pare razy jako tako przebije pilke przez siatke i juz ma punkty.
Zarazua moze sobie jechac z pliskova , ale nie halep ????
Aaa, to jak widać dostałeś coś prywatnie. Musisz wpłacić, potem po wpłacie wyskoczy Ci po chwili okienko, czy akceptujesz bonus. Ale ja bym uważał, bo mi bonus zabrali rzekomo twierdząc, że robiłem próbę wypłaty tego co wpłaciłem, żenada.
Johansson/ Sjoo vs Hopton/Torrance 22-20 poczatek 2 seta
1.9 bet365
EDIT: Mialem dawac po 1,83 Johansson/Sjoo over 34,5 ale zdazyli zablokowac skur.... wiec teraz probuje w 2 strone ????
za duzo meczow ???? tydzien temu pisalem , ze sobota / niedziela , piatek najgorsze - od wczesnych godzin rannych trzeba analizowac mecze pre , niepewny mecz zostawic na live itp ???? bukmacherka to nie bajka , to jest walka
no ja akurat piątki lubie, dziś nie poszło, ale wyniki dziś ogólnie ok były
jutro rano kawka, trzeżwy umysł i nakur....buka czyt. analizujemy oferte. ide spac
Johansson/ Sjoo vs Hopton/Torrance 22-20 poczatek 2 seta
1.9 bet365
EDIT: Mialem dawac po 1,83 Johansson/Sjoo over 34,5 ale zdazyli zablokowac skur.... wiec teraz probuje w 2 strone ????
hehe popatrzcie sobie na mecz debla Azarenka/Sabalenka vs Bouchard/Stephens ???? to wyglada jakby graly dziewczyny ktore pierwszy raz w zyciu maja rakiete w rece