Braga
Roma
AKO 2,4
na razie prowadzą po 1-0
Bez komentarzaNishioka @4
Mocna przesada z tym kursem, ale ludzie wbijają w Bagietę jak opętani. Fakt, w tym sezonie notuje świetne wyniki, jednak ambitny Amino nie przyjechał tu po wpisowe, i zapewne będzie biegał do każdej piłki.
Piech dzisiaj aktywny ale złe wybory i słaby mecz, natomiast bts łatwo. Śląsk kolejny wyjazd i brak wygranej, tragicznie to wygląda, Tarasovs mimo gola na 1-1 znów słabo z kryciem i błędy ...na Wisłę ze Śląskiem gram:
Arek Piech strzeli gola @3,7
BTS @1,72
Fortuna
za nie wielką stawkę gram sobie gola Arka, Robak dzisiaj nie zagra więc Piech na szpicy, on w każdym meczu się stara i walczy myślę że jak ktoś dziś ma zdobyć gola w Śląsku to głównie Arek.
BTS pogram zaraz sobie w dublu i myślę że to chyba najlepszy bet w tym meczu, (Śląsk) Tarasovs od początku w obronie, Augusto który po kilku sprintach nie ma siły, nie ma Pawelca także zobaczymy jak będzie bez niego, natomiast w ataku Piech, Pich i Riera, od początku Cholewiak który ostatnio na kilka minut wszedł i już coś tam pograł, nawet jedną dobrą okazje miał także ciekawi mnie jak zagra dzisiaj.
Hibernian _Hearts over 1.5
@2.50
Tasiemka poszła się jebaćTasiemka
Roma__Torino btts
Girona__Deportivo btts
Linz__Ried btts
Hibernian_ Hearts-Celtic btts
@9.69
Nie, odpuscili mecz,zeby nie jechac tak dalejo I dostać w pipe.ta gran canaria naprawdę jest tak słaba i żałosna by u siebie przez 5 minut nie rzucić choćby punktu?
Braga
Roma
AKO 2,4