>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [72]

Status
Zamknięty.
kris_nh 2,7K

kris_nh

Użytkownik
Mam live takie coś, po fakcie podane, zobaczymy czy wejdzie ???? :
singiel: Roma 1.91
------------------------------------
Shamrock 1.23
Schalke 1.32
Roma 1x 1.15
ako: 1.87
----------------------------------------

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
ta gran canaria naprawdę jest tak słaba i żałosna by u siebie przez 5 minut nie rzucić choćby punktu?

filipek1996 1,3K

filipek1996

Użytkownik
Nishioka @4
Mocna przesada z tym kursem, ale ludzie wbijają w Bagietę jak opętani. Fakt, w tym sezonie notuje świetne wyniki, jednak ambitny Amino nie przyjechał tu po wpisowe, i zapewne będzie biegał do każdej piłki.
Bez komentarza ⛔

xbrajanx 34,5K

xbrajanx

Użytkownik
na Wisłę ze Śląskiem gram:

Arek Piech strzeli gola @3,7 ⛔
BTS @1,72 ✅

Fortuna
za nie wielką stawkę gram sobie gola Arka, Robak dzisiaj nie zagra więc Piech na szpicy, on w każdym meczu się stara i walczy myślę że jak ktoś dziś ma zdobyć gola w Śląsku to głównie Arek.
BTS pogram zaraz sobie w dublu i myślę że to chyba najlepszy bet w tym meczu, (Śląsk) Tarasovs od początku w obronie, Augusto który po kilku sprintach nie ma siły, nie ma Pawelca także zobaczymy jak będzie bez niego, natomiast w ataku Piech, Pich i Riera, od początku Cholewiak który ostatnio na kilka minut wszedł i już coś tam pograł, nawet jedną dobrą okazje miał także ciekawi mnie jak zagra dzisiaj.
Piech dzisiaj aktywny ale złe wybory i słaby mecz, natomiast bts łatwo. Śląsk kolejny wyjazd i brak wygranej, tragicznie to wygląda, Tarasovs mimo gola na 1-1 znów słabo z kryciem i błędy ...

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
ta gran canaria naprawdę jest tak słaba i żałosna by u siebie przez 5 minut nie rzucić choćby punktu?
Nie, odpuscili mecz,zeby nie jechac tak dalejo I dostać w pipe.
Zvezda z Barcą w 4 kwarcie, narzucała, aż 3 pkt.....liga mistrzów ????
P.S Buducnost tez mi się dziś popisala.

D 319

defox

Użytkownik
Ktos wie o co chodzi z kursem na Troickiego? Samo to ze byl niefaworytem jest co najmniej dziwne. Przeciez gra z chalengerowcem marnym

kris_nh 2,7K

kris_nh

Użytkownik
3 piwko leci, live grane, 2/3 z dziś odrobione, buku psie zniszcze cie ...
Jutro chyba Getafe trzeba pobrać, Girona u siebie miazdy to Getafe też pewnie, sprawdzam tak na razie orientacyjnie i wstepnie na jutro co jest, ale typy pojawią się jutro...

mrbrightside 2,6K

mrbrightside

Użytkownik
handlują w tym indian Wells az głowa mała taki duzy turniej kasa jedna z wiekszych jakie mozna zarobic oprocz szlemow a oni wolą handlowac

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom