>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [72]

Status
Zamknięty.
duo 303

duo

Użytkownik
Emmen - Jong AZ strzały 18-2 wynik 0-2 ten sam gość strzela samobója i robi potem karnego nieco dziwnie to wygląda :p

kris_nh 2,7K

kris_nh

Użytkownik
Górnik handi -1 @1.98 (live)
grubo !!!
przy wygranej 1 bramką zwrot jest
⛔⛔⛔⛔
wracam z hali z piłki, patrze na telefon na aplikację livescore, widzę 2 &quot;powiadomienia&quot; . pierwsza myśl: handi zrobione , patrze i szok 2-2 . No nie mam pytan
[quoterozbestwił=kris_nh, post: 6619091, member: 111203]Singiel na dziś:
İstanbul Başakşehir @1.98
grubo !!!![/quote]
⛔⛔⛔
za bardzo zaszalałem, głowa nie wytrzymała, ostatnie sukcesy mnie rozbestwiły i dziś 4k w plecy. Zamiast po 500 grać standardowo to .....

L 45K

lubuszanin

Użytkownik
⛔⛔⛔⛔
wracam z hali z piłki, patrze na telefon na aplikację livescore, widzę 2 &quot;powiadomienia&quot; . pierwsza myśl: handi zrobione , patrze i szok 2-2 . No nie mam pytan
[quoterozbestwił=kris_nh, post: 6619091, member: 111203]Singiel na dziś:
İstanbul Başakşehir @1.98
grubo !!!!
⛔⛔⛔
za bardzo zaszalałem, głowa nie wytrzymała, ostatnie sukcesy mnie rozbestwiły i dziś 4k w plecy. Zamiast po 500 grać standardowo to .....[/quote]
To spoko to przetraw. Jutro też jest dzien ????

kris_nh 2,7K

kris_nh

Użytkownik
Ale czemu źle życzysz? ????
no własnie, głupie gadanie....jak na takiego doświadczonego usera nie przystoji
lubuszanin wiem ???? na spokojnie
ale jutro i pojutrze raczej gram zza firany prawdopodobnie i nie podaję, nie chce aby &quot;młodzi&quot; topili kasę, bo jak przyjdzie czarna seria ? a widzę po wiadomościach priv, obserwacjach, etc. .

L 45K

lubuszanin

Użytkownik
no własnie, głupie gadanie....jak na takiego doświadczonego usera nie przystoji
lubuszanin wiem ???? na spokojnie
ale jutro i pojutrze raczej gram zza firany prawdopodobnie i nie podaję, nie chce aby &quot;młodzi&quot; topili kasę, bo jak przyjdzie czarna seria ? a widzę po wiadomościach priv, obserwacjach, etc. .
Przecież nie każesz nikomu grac.Kazdy ma swój rozum.Grasz za swoje .Od nikogo nie skomlisz pożyczek.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom