>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [72]

Status
Zamknięty.
tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
⛔ wypada mi przeprosić za ten typ, oni w ogóle nie grają no to jak mają strzelać gole ;)
To obejrz buducnost-Darusafaka...tam się dzieje.
Darus dziś bez dwoch ppdstawowych zawodnikow, ale buducnost cienko poczyna.

xbrajanx 34,5K

xbrajanx

Użytkownik
na Wisłę ze Śląskiem gram:

Arek Piech strzeli gola @3,7
BTS @1,72

Fortuna
za nie wielką stawkę gram sobie gola Arka, Robak dzisiaj nie zagra więc Piech na szpicy, on w każdym meczu się stara i walczy myślę że jak ktoś dziś ma zdobyć gola w Śląsku to głównie Arek.
BTS pogram zaraz sobie w dublu i myślę że to chyba najlepszy bet w tym meczu, (Śląsk) Tarasovs od początku w obronie, Augusto który po kilku sprintach nie ma siły, nie ma Pawelca także zobaczymy jak będzie bez niego, natomiast w ataku Piech, Pich i Riera, od początku Cholewiak który ostatnio na kilka minut wszedł i już coś tam pograł, nawet jedną dobrą okazje miał także ciekawi mnie jak zagra dzisiaj.

filipek1996 1,3K

filipek1996

Użytkownik
Nishioka @4
Mocna przesada z tym kursem, ale ludzie wbijają w Bagietę jak opętani. Fakt, w tym sezonie notuje świetne wyniki, jednak ambitny Amino nie przyjechał tu po wpisowe, i zapewne będzie biegał do każdej piłki.

piotrex007 118,1K

piotrex007

Użytkownik
na Wisłę ze Śląskiem gram:

Arek Piech strzeli gola @3,7
BTS @1,72

Fortuna
za nie wielką stawkę gram sobie gola Arka, Robak dzisiaj nie zagra więc Piech na szpicy, on w każdym meczu się stara i walczy myślę że jak ktoś dziś ma zdobyć gola w Śląsku to głównie Arek.
BTS pogram zaraz sobie w dublu i myślę że to chyba najlepszy bet w tym meczu, Tarasovs od początku w obronie, Augusto który po kilku sprintach nie ma siły, nie ma Pawelca także zobaczymy jak będzie bez niego, natomiast w ataku Piech, Pich i Riera, od początku Cholewiak który ostatnio na kilka minut wszedł i już coś tam pograł, nawet jedną dobrą okazje miał także ciekawi mnie jak zagra dzisiaj.
Overy wszelkiego rodzaju grać w tym meczu, Llonch zaczyna na ławce :confused: Jeśli powodem nie są przyczyny zdrowotne, to Carrillo zwariował. Będą bramki z obu stron, czuję over 3,5 ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom