Chcesz zobaczyć FAME 29 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu FAME 29 - zawalcz o Pay Per View od Superbet!
Nie masz konta w Superbet? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Co za głupoty pierdolicie o tym,ze na Zachodzie sobie poradzili... popatrzcie co się dzieje na boiskach Niemiec, Francji. A potem gadajcie swoje. Wy obstawiacie mecze, oni przeżywają. Dla Was to hajs, dla nich sprawa wyższa
na stadionach powinny byc sektory dla graczy bukmacherskich ! ???? 100-200 miejsc , podest jakis , miejsce na tablety , laptopy , komorki , hostessy chodzilyby z krewetkami ???? tak byc powinno ! bo np. stawiasz under , a twoja druzyna strzela i tylko ty nie cieszysz sie , dajesz over , strzela przeciwnik i tylko ty sie cieszysz , a tak gracze sobie w swoich sektorach siedza ????
Oficjalnie to dopiero komisja dyscyplinarna podejmie decyzję czy dokończyć mecz. Ale wg mnie 3-0 dla Górnika (walkower), nie powinni mieć wątpliwości. U buków wtedy zwroty.
Co za głupoty pierdolicie o tym,ze na Zachodzie sobie poradzili... popatrzcie co się dzieje na boiskach Niemiec, Francji. A potem gadajcie swoje. Wy obstawiacie mecze, oni przeżywają. Dla Was to hajs, dla nich sprawa wyższa
Jaka to sprawa wyższa dla hołoty.Paru nacpanych prowodyrow i reszta w stadzie odważna.Zobacz kto zarabia kasę na Legii i innych stadionach.Goscie którzy gonia prochy .Im w takie coś graj
Nie , oni to specjalnie robią już na którymś koncie z rzędu , bo konto mi zlimitowali , na zlimitowany, ich na ponad 10k ograłem jeszcze a ja po złości zlecam wypłaty po 200zł żeby jakiś matoł pozniej musial to recznie ksiegowac i mial wiecej roboty ....wet za wet
Nie , oni to specjalnie robią już na którymś koncie z rzędu , bo konto mi zlimitowali , na zlimitowany, ich na ponad 10k ograłem jeszcze a ja po złości zlecam wypłaty po 200zł żeby jakiś matoł pozniej musial to recznie ksiegowac i mial wiecej roboty ....wet za wet