zadymaco się dzieje w Gliwicach?
jaka tam peffka, wejdzie fuksemBTS w meczu Realu to prawie że pewka, ale karnego być nie powinno, kto ogląda ten wie.
Bez obrazy, ale widziałeś ich ostatnie np. 6 spotkań? Dno i muł ???? niestety w tym sezonie. Jednak można na tym zarobić.Boże, w ogole nie można polegac na feyenordzie
A zobacz w ilu meczach gdzie teoretycznie powinny byc gole jest totalna kicha , a w meczach gdzie wychodzą Undery to walą bramy na zawołanie.Uroki kopanej ????jaka tam peffka, wejdzie fuksem
Insignie i drugi konus Mertens to dopiero jest porażka, tym się różni Juve od Napoli że mimo że słabą grają to wygrywają te mecze, a Napoli stwarza sytuacje ale nie ma kto strzelać, Mertens z Insignie potrzebują po kilka sytuacji w meczu żeby coś strzelić.Typ na Napoli ????????
Zielinski jest tak strasznie slaby..moze i z ogorkami cos tam gra ale z druzynami z topu jest tragiczny. W defensywie to na bank najslabszy zawodnik Napoli
Jaki kraj taki obyczaj.W innych krajach dawno zrobili porządek z taka stonka,a u nas wciąż się z tym pierdolaCo za polska kibicowska holota na tych meczach pare minut do konca mam pograny win Piasta i teraz co? Pewnie pinbet potraktuje to jak krecz w tenisie i zabiorą mi kase
Kary po 50 tysiecy złotych i nikt by się nawet racy nie odważył zapalić a co dopiero odpierdzielać takie cyrkiJaki kraj taki obyczaj.W innych krajach dawno zrobili porządek z taka stonka,a u nas wciąż się z tym pierdola
A tych co odjebali manianę na meczu Legii z Borussią to do tej pory nie skazali i co, takie cackanie się z cymbałami.Kary po 50 tysiecy złotych i nikt by się nawet racy nie odważył zapalić a co dopiero odpierdzielać takie cyrki
Ja mysle ze lepsza bylaby zssylka do kamienilomow na pare miesiecy ..przymusowa robota wykanczajaca fizycznie po 16 godzin dziennie.bo tych chlopaczkow rozpiera energia potrzebuja ja spozytkowac w jakis rozsadny sposobKary po 50 tysiecy złotych i nikt by się nawet racy nie odważył zapalić a co dopiero odpierdzielać takie cyrki