>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [72]

Status
Zamknięty.
saw22 1,7K

saw22

Użytkownik
Typ na Napoli ????????⛔
Zielinski jest tak strasznie slaby..moze i z ogorkami cos tam gra ale z druzynami z topu jest tragiczny. W defensywie to na bank najslabszy zawodnik Napoli

uzytkownik-15140 306

uzytkownik-15140

Użytkownik
I skończy się jak zwykle, Napoli walczy o majstra, a i tak Juve wygra lige jak zawsze,
Typ na Napoli ????????⛔
Zielinski jest tak strasznie slaby..moze i z ogorkami cos tam gra ale z druzynami z topu jest tragiczny. W defensywie to na bank najslabszy zawodnik Napoli
Insignie i drugi konus Mertens to dopiero jest porażka, tym się różni Juve od Napoli że mimo że słabą grają to wygrywają te mecze, a Napoli stwarza sytuacje ale nie ma kto strzelać, Mertens z Insignie potrzebują po kilka sytuacji w meczu żeby coś strzelić.

mrbrightside 2,6K

mrbrightside

Użytkownik
Co za polska kibicowska holota na tych meczach pare minut do konca mam pograny win Piasta i teraz co? Pewnie pinbet potraktuje to jak krecz w tenisie i zabiorą mi kase

L 45K

lubuszanin

Użytkownik
Co za polska kibicowska holota na tych meczach pare minut do konca mam pograny win Piasta i teraz co? Pewnie pinbet potraktuje to jak krecz w tenisie i zabiorą mi kase
Jaki kraj taki obyczaj.W innych krajach dawno zrobili porządek z taka stonka,a u nas wciąż się z tym pierdola

L 234

lalus85

Użytkownik
Jaki kraj taki obyczaj.W innych krajach dawno zrobili porządek z taka stonka,a u nas wciąż się z tym pierdola
Kary po 50 tysiecy złotych i nikt by się nawet racy nie odważył zapalić a co dopiero odpierdzielać takie cyrki

gonza 22,3K

gonza

Użytkownik
Kary po 50 tysiecy złotych i nikt by się nawet racy nie odważył zapalić a co dopiero odpierdzielać takie cyrki
A tych co odjebali manianę na meczu Legii z Borussią to do tej pory nie skazali i co, takie cackanie się z cymbałami.

mrbrightside 2,6K

mrbrightside

Użytkownik
Ja mysle ze lepsza bylaby zssylka do kamienilomow na pare miesiecy ..przymusowa robota wykanczajaca fizycznie po 16 godzin dziennie.bo tych chlopaczkow rozpiera energia potrzebuja ja spozytkowac w jakis rozsadny sposob

L 234

lalus85

Użytkownik
Gdzie takich debili rodzą tak swoją drogą ? Grają dwie nie oszukujmy się ale śmieciowe drużyny , rozumiem derby śląska , ale no nie można się ustawić po meczu gdzieś na napierdzielanie na polu czy gdzie tam , a dać ludziom normalnym się ,,delektować&quot; tą kopaniną

L 45K

lubuszanin

Użytkownik
Do kamieniołomów do roboty za miche zupy.Zero tv i żadnych przywilejow w pudle to by mieli respekt.A tak to co? Smieja się te nasze karki zwane kibicami z tych naszych nieuchronnych kar ???? ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom