filipek1996
Użytkownik
W jakim buku obstawie jutro Legia krecz=brak zwrotu?
Walkower dla kolo ??kto.wygra mecz? Jak to rozlicza pinnacle i pinbet ktos wie jak to z pilka nozna tam jest ja rzadko gram pilke i nie wienWalkower oczywista sprawa a ci się tyle zastanawiali czy przerwać mecz. ????
walkower ? czyli 3:0 = czyli doczekalismy sie dzis overka w Polsce hihiWalkower dla kolo ??kto.wygra mecz? Jak to rozlicza pinnacle i pinbet ktos wie jak to z pilka nozna tam jest ja rzadko gram pilke i nie wien
Oficjalnie to dopiero komisja dyscyplinarna podejmie decyzję czy dokończyć mecz. Ale wg mnie 3-0 dla Górnika (walkower), nie powinni mieć wątpliwości. U buków wtedy zwroty.Walkower dla kolo ??kto.wygra mecz? Jak to rozlicza pinnacle i pinbet ktos wie jak to z pilka nozna tam jest ja rzadko gram pilke i nie wien
Jaka to sprawa wyższa dla hołoty.Paru nacpanych prowodyrow i reszta w stadzie odważna.Zobacz kto zarabia kasę na Legii i innych stadionach.Goscie którzy gonia prochy .Im w takie coś grajCo za głupoty pierdolicie o tym,ze na Zachodzie sobie poradzili... popatrzcie co się dzieje na boiskach Niemiec, Francji. A potem gadajcie swoje. Wy obstawiacie mecze, oni przeżywają. Dla Was to hajs, dla nich sprawa wyższa
Atlas- Liniers over 1,5 @2.24
Nie , oni to specjalnie robią już na którymś koncie z rzędu , bo konto mi zlimitowali , na zlimitowany, ich na ponad 10k ograłem jeszcze a ja po złości zlecam wypłaty po 200zł żeby jakiś matoł pozniej musial to recznie ksiegowac i mial wiecej roboty ....wet za wetmoze niewyraznie wygladasz na zdjeciu ? ???? wez Rutinoscorbin przed zdjeciem
Tej, to podziel się typami jak tak kroisz bukaNie , oni to specjalnie robią już na którymś koncie z rzędu , bo konto mi zlimitowali , na zlimitowany, ich na ponad 10k ograłem jeszcze a ja po złości zlecam wypłaty po 200zł żeby jakiś matoł pozniej musial to recznie ksiegowac i mial wiecej roboty ....wet za wet
kiedys pisales , ze na dane babci zakladales u nich itp i nie chcieli wyplacic ???? jak to sie skonczylo ?Nie , oni to specjalnie robią już na którymś koncie z rzędu , bo konto mi zlimitowali , na zlimitowany, ich na ponad 10k ograłem jeszcze a ja po złości zlecam wypłaty po 200zł żeby jakiś matoł pozniej musial to recznie ksiegowac i mial wiecej roboty ....wet za wet
Ja wlasnie koncze kariere bo ostatnie konto mi zostalo , wiec raczej sie nie dogadamyTej, to podziel się typami jak tak kroisz buka
Zawsze możesz tutaj ludziom podrzucić swoje propozycje skoro tak zajebiście ci szło ????Ja wlasnie koncze kariere bo ostatnie konto mi zostalo , wiec raczej sie nie dogadamy