filipek1996
Użytkownik
W jakim buku obstawie jutro Legia krecz=brak zwrotu?
Walkower dla kolo ??kto.wygra mecz? Jak to rozlicza pinnacle i pinbet ktos wie jak to z pilka nozna tam jest ja rzadko gram pilke i nie wienWalkower oczywista sprawa a ci się tyle zastanawiali czy przerwać mecz. ????
moze niewyraznie wygladasz na zdjeciu ? ???? wez Rutinoscorbin przed zdjeciemTymczasem 12 podejście do weryfikacji konta na unibecie , znowu zdjęcie nieczytelne no co za gnoje
walkower ? czyli 3:0 = czyli doczekalismy sie dzis overka w Polsce hihiWalkower dla kolo ??kto.wygra mecz? Jak to rozlicza pinnacle i pinbet ktos wie jak to z pilka nozna tam jest ja rzadko gram pilke i nie wien
Oficjalnie to dopiero komisja dyscyplinarna podejmie decyzję czy dokończyć mecz. Ale wg mnie 3-0 dla Górnika (walkower), nie powinni mieć wątpliwości. U buków wtedy zwroty.Walkower dla kolo ??kto.wygra mecz? Jak to rozlicza pinnacle i pinbet ktos wie jak to z pilka nozna tam jest ja rzadko gram pilke i nie wien
Jaka to sprawa wyższa dla hołoty.Paru nacpanych prowodyrow i reszta w stadzie odważna.Zobacz kto zarabia kasę na Legii i innych stadionach.Goscie którzy gonia prochy .Im w takie coś grajCo za głupoty pierdolicie o tym,ze na Zachodzie sobie poradzili... popatrzcie co się dzieje na boiskach Niemiec, Francji. A potem gadajcie swoje. Wy obstawiacie mecze, oni przeżywają. Dla Was to hajs, dla nich sprawa wyższa
Nie , oni to specjalnie robią już na którymś koncie z rzędu , bo konto mi zlimitowali , na zlimitowany, ich na ponad 10k ograłem jeszcze a ja po złości zlecam wypłaty po 200zł żeby jakiś matoł pozniej musial to recznie ksiegowac i mial wiecej roboty ....wet za wetmoze niewyraznie wygladasz na zdjeciu ? ???? wez Rutinoscorbin przed zdjeciem
Tej, to podziel się typami jak tak kroisz bukaNie , oni to specjalnie robią już na którymś koncie z rzędu , bo konto mi zlimitowali , na zlimitowany, ich na ponad 10k ograłem jeszcze a ja po złości zlecam wypłaty po 200zł żeby jakiś matoł pozniej musial to recznie ksiegowac i mial wiecej roboty ....wet za wet
kiedys pisales , ze na dane babci zakladales u nich itp i nie chcieli wyplacic ???? jak to sie skonczylo ?Nie , oni to specjalnie robią już na którymś koncie z rzędu , bo konto mi zlimitowali , na zlimitowany, ich na ponad 10k ograłem jeszcze a ja po złości zlecam wypłaty po 200zł żeby jakiś matoł pozniej musial to recznie ksiegowac i mial wiecej roboty ....wet za wet
Ja wlasnie koncze kariere bo ostatnie konto mi zostalo , wiec raczej sie nie dogadamyTej, to podziel się typami jak tak kroisz buka![]()
Zawsze możesz tutaj ludziom podrzucić swoje propozycje skoro tak zajebiście ci szło ????Ja wlasnie koncze kariere bo ostatnie konto mi zostalo , wiec raczej sie nie dogadamy