marek611
Czasem udaje mi sie wygrac
dobra czutka ????Narkun @2,3
i już Narkun na deskach
pozbierał się i walczy dalej ????
dobra czutka ????Narkun @2,3
i już Narkun na deskach
pozbierał się i walczy dalej ????
Nigdy nie przeceniaj południowoamerykańskiej piłki, jest szansa na wygraną jeszcze ????Własnie miałem grać over w meczu to przeciwnik załadował bramkę. Będzie pewnie minus
Najlepsza walka Materli, ktoś tam ładnie zarobiłto KSW to jest dramat, jak tam nienaturalnie wyglądają te niektóre pojedynki. Kasę udało się wygrać, ale śmiem wątpić, żeby wszystkie walki był 'czyste'.
???? obverowe drużyny a strzelać nie potrafią, tylko kartki zbierać.W Kolumbii over 0.5 @2.29
to co Materla zrobił to był jakiś cyrk. Nie wiem, ale ktoś kto trenuje sztuki walki, zawalczył jak ktoś 'świeży', np. ja ????Najlepsza walka Materli, ktoś tam ładnie zarobił
Odssmaker chyba zasnal że wystawiał w 70 min taki kursCalor San Pedro -Leones Negros Meksyk
Over 1.5 @ 5.40
zwrot będzie 100% , mialem kiedys podobna sytuacje i sie odwolywali do regulaminu ze jesli mecz nie zakonczyl sie po 90 min spotkania , wszystkie zaklady sa anulowane . Walkower tez jako zwrotWiecie jak Unibet rozlicza walkower w piłce nożnej? Miałem pograny over 1.5
Szybciej zagrałbym under 0,5 @2.7Comunicaciones -Xelaju
Gwatemala over 1.5 ht
@2.52
GrajSzybciej zagrałbym under 0,5 @2.7
Zwrotu nie dostałes ?Ja za Paragwaj, tez jeszcze nie rozliczony...Pograłem win Górnika, mecz jak wiadomo anulowali, a bet365 rozliczył zakład jako przegrany. Jest sens tam do nich pisać?
szybka wtopa bedzie , nie tykalbym nawet za 1złAnisimova @4,2