>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [72]

Status
Zamknięty.
S 440

straszaksam

Użytkownik
to KSW to jest dramat, jak tam nienaturalnie wyglądają te niektóre pojedynki. Kasę udało się wygrać, ale śmiem wątpić, żeby wszystkie walki był &#39;czyste&#39;.

S 440

straszaksam

Użytkownik
Najlepsza walka Materli, ktoś tam ładnie zarobił ;)
to co Materla zrobił to był jakiś cyrk. Nie wiem, ale ktoś kto trenuje sztuki walki, zawalczył jak ktoś &#39;świeży&#39;, np. ja ????
koleś dostaje kopniaka w wątrobę. Potem nie chroni tego miejsca i dostaje 3 kolejne strzały, wtf.
Juras też mocny - rzekomo uszkodzony mostek i przystępuje do walki, po czym rezygnuje po pierwszej rundzie ????
Zsyk4Jh
tak jak mówiłem, ja zarobiłem, ale moim zdaniem, coś tu było nie tak w tych walkach. No cóż, cieszyć się, że udało się przewidzieć i zarobić, ale do oglądania mma to tylko UFC :p

L 234

lalus85

Użytkownik
Zle mi unibet rozliczyl pilke reczna na 5400 sie walneli mialem over 48,5 gola a tam 23-25 bylo ale poszla juz wyplata na szczescie to konto akurat zweryfikowane , na nieszczescie jest weekend wiec szybko wyplata nie wyjdzie od nich

filipek1996 1,3K

filipek1996

Użytkownik
Pograłem win Górnika, mecz jak wiadomo anulowali, a bet365 rozliczył zakład jako przegrany. Jest sens tam do nich pisać?

L 234

lalus85

Użytkownik
Wiecie jak Unibet rozlicza walkower w piłce nożnej? Miałem pograny over 1.5
zwrot będzie 100% , mialem kiedys podobna sytuacje i sie odwolywali do regulaminu ze jesli mecz nie zakonczyl sie po 90 min spotkania , wszystkie zaklady sa anulowane . Walkower tez jako zwrot
6 pktów w 40 sek i ide spac

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom