L
45K
lubuszanin
Użytkownik
Cordoba B - Cartagena over 0.5 ht
@2.07
Cordoba B - Cartagena over 0.5 ht
@2.07
give me the fuc....reputation ???? ???? zarcikdubel za dom, kredyt , samochód i kilka chwilówek ????
Górnik + Beitar
ako: 3.0
Ja nie wiem jak to robisz ???? Mi granie tylko na faworytow dawalo slabe skutki. Szacun!Beeeiiiitaaaaar 2222 ????
give me the fuc....reputation ???? ???? zarcik
screen na potwierdzenie bo jakiś tu dziś coś sugerował ze cwaniaczki piszą ze grubo a graja za 5 zł, byc moze tez w moim kierunku więc łap...
Przy jakim bankrollu ciśniesz takie stawki?nie bylo pytania bo przeca jest stream na Onibet
bardziej na tenisie , ale każdy ma swój punkt widzeniaW dluzszym roziczeniu na pice sie mozna tylko przejechac. Coby nie bylo sam pogryeam i lubie poogladac, wogole bukmacherka to ciezki temat. Przejechac w sensie na graniu na druzyne, raz moj ulubiony mod wyciagnal perelke na rozne. Tak mozma grac gdzie bukmachet nie ma ptzewagi.
Sluchawka to nie klawiatura a nikt nie ma paluszkow od 7 krasnoludkow wiec wybaczcie literowki i niechlujstwo.
50 kPrzy jakim bankrollu ciśniesz takie stawki?
Skorzystałem, ale mam jeszcze dołożone Getafe z remisem, jest 2-0.To nie faworyci aż tacy byli. Trzeba umieć omijać miny. Ktoś skorzystał z dubelka?
Widzę, że Blackburn i Lazio też ogarniają a ktoś proponował te 2 meczyki zamiast Beitaru.
Powiem tak, Beitar jak grał z przewagą bo tamci dostali czerwo to i tak wcale nie cisnęli jakoś, bramka z dystansu po fajnej akcji, ale sam strzał to rykoszet i fart ????
Czy ktoś ogląda Ci(o)ty ? graja coś w 10kę? ładujecie na 2 ?
W ogóle piłka i w ogóle bukmacherka to osobne tematy Ja dużo bardziej wolę piłkę od tenisu z dwóch powodów. Bardziej się na niej znam oraz niedyspozycja jednego piłkarza spośród jedenastu w porównaniu do pojedynczego tenisisty/tenisistki robi różnicę. Gry zespołowe myślę, że są nieco mniej ryzykowniejsze od pojedynczych.W dluzszym roziczeniu na pice sie mozna tylko przejechac. Coby nie bylo sam pogryeam i lubie poogladac, wogole bukmacherka to ciezki temat. Przejechac w sensie na graniu na druzyne, raz moj ulubiony mod wyciagnal perelke na rozne. Tak mozma grac gdzie bukmachet nie ma ptzewagi.
Sluchawka to nie klawiatura a nikt nie ma paluszkow od 7 krasnoludkow wiec wybaczcie literowki i niechlujstwo.
A to w takim razie ok. 2% budżetu, to szanuję. Widać, że podstawowe umiejętności w zakresie bukmacherki od strony finansów masz opanowane, oby takich ludzi coraz więcej ????
Sarkastycznie twoja wypowiedz sie nadaje do kosza wogole i w oguleW ogóle piłka i w ogóle bukmacherka to osobne tematy Ja dużo bardziej wolę piłkę od tenisu z dwóch powodów. Bardziej się na niej znam oraz niedyspozycja jednego piłkarza spośród jedenastu w porównaniu do pojedynczego tenisisty/tenisistki robi różnicę. Gry zespołowe myślę, że są nieco mniej ryzykowniejsze od pojedynczych.
A to w takim razie ok. 2% budżetu, to szanuję. Widać, że podstawowe umiejętności w zakresie bukmacherki od strony finansów masz opanowane, oby takich ludzi coraz więcej ????
@Edit 4%, a nie 2, coś mi się pomyliło ???? W takim razie trochę dużo, chyba, że obniżasz stawki przy mniejszym bankrollu.
To ty chyba nie wiesz, co to sarkazm, albo inaczej srakazm ????Sarkastycznie twoja wypowiedz sie nadaje do kosza wogole i w ogule
Prosze cieTo ty chyba nie wiesz, co to sarkazm, albo inaczej srakazm ????