maciuniuniu
Użytkownik
Koniec końców to Lazio tym kursem mnie odstraszyło, ale przekonałeś mnie Beitaru ????Widzę, że Blackburn i Lazio też ogarniają a ktoś proponował te 2 meczyki zamiast Beitaru.
Koniec końców to Lazio tym kursem mnie odstraszyło, ale przekonałeś mnie Beitaru ????Widzę, że Blackburn i Lazio też ogarniają a ktoś proponował te 2 meczyki zamiast Beitaru.
przecież Hiszpan nie biega w ogóle, kwestią czasu jest jak go Sandgren połamie.Beana @2. 92
Zobaczymy, let them playprzecież Hiszpan nie biega w ogóle, kwestią czasu jest jak go Sandgren połamie.
Miałeś rację, mój typWłączcie mecz i zobaczcie co się dzieje, nie ma możliwości wygrnaej Hiszpana w takim stanie fizycznym.
a co ten Baena miał ze skreczował? bo nie ogladałem . kontuzje czego?? czy zmeczony chłopina był?Włączcie mecz i zobaczcie co się dzieje, nie ma możliwości wygrnaej Hiszpana w takim stanie fizycznym.
włączyłem w 3 secie i już się snuł po korcie, jakby właśnie ze zmęczenia. W 5 gemie miedzy punktami wymiotował.a co ten Baena miał ze skreczował? bo nie ogladałem . kontuzje czego?? czy zmeczony chłopina był?
????Nacional Asuncion -3 de Febrero over 1,5
@2.32
Akurat dzisiaj ida w bramki..W Paragwaju lubią rogi nabijac, zagram za drobniejsze powyzej 10 roznych
Guarani-Deportivo.
Kurs 2,4
Juz 5, po 13 minutach, oby się nie zacieli ????Akurat dzisiaj ida w bramki..