Pytanko do użytkownikow bet365:
Zaklad na żywo za darmo do 25£ na Chelsea - Barca.Wiadomo o co chodzi, a czy zaklad pre w opcji "kreator zakładu" bedzie kwalifikowal sie do tej promocji, jeżeli bedzie skladal sie z wiecej niz 1 zdarzenia?
hej no ale chyba nie myslicie ze to bylo ustawione?? Przeciez takie rzeczy sie zdarzaja w sporcie wszystko jest możliwedopoki pilka w grze ???? ) chlopaki mieli chwile dekoncentracji to.wszystko
hej no ale chyba nie myslicie ze to bylo ustawione?? Przeciez takie rzeczy sie zdarzaja w sporcie wszystko jest możliwedopoki pilka w grze ???? ) chlopaki mieli chwile dekoncentracji to.wszystko
Dokładnie.
Niestety nikt nie postawi 1000zł po kursie 25 bo to totolotek.
Częściej jest tak, że już liczysz kasę za wygraną, bo kursik już 1,001 i nagle zonk.
Niemcy top 3 biathlon sztafeta mieszana 1,35 i Carreno Busta 1,35 to wydaje mi się dziś najpewniejsze. Hiszpan w tym turnieju już nie może sobie pozwolić na szybkie odpadniecie. W zeszłym tygodniu nie obronił pkt za półfinał w Buenos, w tym broni pkt za finał w Rio. To byłaby dla niego katastrofa gdyby przegrał z Cecchinato. W Buenos przegrał z Garcią Lopezem po bardzo zaciętym 6-7 6-1 6-7 meczu więc forma jest. Kerber też powinna sobie spokojnie ze Strycovą poradzić.Broni pkt, jest w super formie i ma h2h 6-1. Te trzy zdarzenia dziś według mnie do gry.
Hahaha ale się uśmiałem ???? Czego to ludzie nie wymyślą ????