>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [71]

Status
Zamknięty.
adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Witam !
Są jacyś fani tenis ? Interesuje mnie mecz https://www.flashscore.pl/mecz/foE6J6Z3/#szczegoly-meczu
Wynagrodzę reputką ????
Nie radzę ruszać tego meczu bo tu może byc kazdy wynik. Moga byc zacięte 3 sety ale też może byc 1:6 1:6 dla każdej. Obie bija mocno, czasami bez opamiętania. Zalezy która częściej razy trafi w kort to wygra. Minimalnie więcej szans dawałby Osace ale tak jak piszę , jak ktoś się nie chce denerwować niepotrzebnie to lepiej ominąc to spotkanie.

T 41

thomaszc

Użytkownik
Adik, co sądzisz o Martererze z Simonem? Niemiec gra co raz lepiej, natomiast Francuz nic ciekawego nie pokazał, jedynie boje się o to, że jednak gra u &#39;siebie&#39;.

luk-asz 504

luk-asz

Użytkownik
Czy ktoś z Was obserwuje mecz drugiej ligi tureckiej w piłce nożnej? Chodzi mi o spotkanie Gaziantepspor - Altinordu. Czy komuś jeszcze śmierdzi to łamakiem? Kurs wyjściowy 1.14 na gości nawet przy sytuacji w tabeli jest trochę dziwny, do tego to Turcja...

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Adik, co sądzisz o Martererze z Simonem? Niemiec gra co raz lepiej, natomiast Francuz nic ciekawego nie pokazał, jedynie boje się o to, że jednak gra u &#39;siebie&#39;.
ciężki mecz do typowania, bo Marterem ostatnio w ładnym stylu wygrał challenger bez straty seta i nie wiadomo jak to się na nim odbije fizycznie. Simon będzie przebijał piłke i może tym Niemca zamęczyć. Simon ostatnio słabo ale może wreszcie sie przbudzi. Widza mi się tu 3 sety a jeżeli chodzi o wygrana to bardziej w kierunku Marterera bym się skłaniał.
Isner narazie cieniutko, ale za to Dynamo jeden set już jest a w drugim z 12:7 na 13:13:mad:

filipek1996 1,3K

filipek1996

Użytkownik
Jak szukasz dużego Value z dobrym kursem, to Ruud dobra opcja na dziś.

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Jak szukasz dużego Value z dobrym kursem, to Ruud dobra opcja na dziś.
nie byłbym tego taki pewien, ludzie się tak nim podniecają , bo pokazał się dobrze w zeszłym roku i od razu okrzyknęli go gwiazda kortów ziemnych, ale w tym tak nie zachwyca. Do tego solidny schwarzman. Oczywiście może wygrać bo to sport ale ja bym w to nie wszedł
A Isner po koncertowo zmarnowanych piłkach setowych połamany i raczej o 2:0 można zapomniec. To co chłop wyprawia ostatnio to już nawet śmieszne nie jest.

ilendil 2,1K

ilendil

Użytkownik
Isner to przegra. W meczu Sakharov - Arnaboldi over 9.5 gema gram w 2 secie po 1.5. Powinno gładko wejść

filipek1996 1,3K

filipek1996

Użytkownik
nie byłbym tego taki pewien, ludzie się tak nim podniecają , bo pokazał się dobrze w zeszłym roku i od razu okrzyknęli go gwiazda kortów ziemnych, ale w tym tak nie zachwyca. Do tego solidny schwarzman. Oczywiście może wygrać bo to sport ale ja bym w to nie wszedł
A Isner po koncertowo zmarnowanych piłkach setowych połamany i raczej o 2:0 można zapomniec. To co chłop wyprawia ostatnio to już nawet śmieszne nie jest.
Widziałem mecze Ruuda i Batmana w tym roku, kurs zdecydowanie pod nazwisko. Ruud jest w stanie to zamknąć nawet w 2 setach. W wymianach świetny, na serwisie przeważa, ale doświadczenie oczywiście po stronie Argentyńczyka. Według mnie warto, solidny kursik.

psychol32 491,4K

psychol32

Użytkownik
Tylko wtedy to był inny Bayern, grajcy innym stylem, teraz juz nie osiągaja takich wyników procentowych, choc wszystko możliwe.
To się bierze z tego że Bayern od dłuższego czasu nie gra optymalnym składem.
Rzuć monetą to najlepszy sposób grania tenisa. Tutaj żadna wiedza nie pomoże. Za dużo turniejów w ciągu roku by utrzymana była systematyczność.

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
To się bierze z tego że Bayern od dłuższego czasu nie gra optymalnym składem.
to też, ale jest inny trener niż 2 lata czy rok temu na tym etapie. Ancelotti to nie jest to samo co Heynckes. Inna filozofia gry. Ale oczywiście wszystko jest możliwe. Mogą dostać bramke w 5 minucie i będą cisnąć cały mecz. Zobaczymy po meczu. Podałem bo dla mnie linia troche za niska do tego jak gra Besiktas.
lepiej chyba o10,5 w 1 secie po 1,7 niz typowac wygraną bo tak jak pisze psychol można rzucić monetą. Ostatnio Ivo męczył się na serwisie z Harrisonem a połamał go przy pierwszych szansach w setach i wygrał

Otrzymane punkty reputacji: +8
adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
orientuje się ktoś czy jest jeszcze w nc+ kanał ZDF??
dynamo już płynie, do połowy 2 seta grał wyglądała super i nagle bum, koniec. Zapomniały jak się gra i to nie było w ciągu kilku akcji tylko od stanu 12:7 na 13:13 i później juz tylko traciły.
w 4 secie z 8:6 na 9:15

psychol32 491,4K

psychol32

Użytkownik
Asker 3.20 Norwegia kosz. Czas na przełamanie złej serii. Nie wiem co się z tym zespołem dzieje po 23 wygranych meczach z rzędu trzy porażki.
Ja próbuje bo kurs warty gry. Przed chwilą było nawet powyżej 4

Otrzymane punkty reputacji: +9
gmark 765

gmark

Użytkownik
Asker 3.20 Norwegia kosz. Czas na przełamanie złej serii. Nie wiem co się z tym zespołem dzieje po 23 wygranych meczach z rzędu trzy porażki.
Ja próbuje bo kurs warty gry. Przed chwilą było nawet powyżej 4
Poprzegladalem troche i wyglada mi to albo na problemy finansowe albo fala kontuzji - 3 kluczowych zawodnikow nie gra i w rotacji maja tylko 7 zawodnikow. W poprzednim meczu tych druzyn kursy byly wystawione 1.01-12.00 na korzysc Asker - wiec musi byc cos nie tak skoro 1.01 teraz mamy 5.50 przedmeczowo.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom