>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [71]

Status
Zamknięty.
psychol32 491,4K

psychol32

Użytkownik
Dobeles 3.56 ręczna Łotwa przy 6-9 w plecy.
⛔ Nie znałem tej ligi ale h2h pokazywało że drużyna gości powinna spokojnie wygrać a jest na odwrót
Asker 3.20 Norwegia kosz. Czas na przełamanie złej serii. Nie wiem co się z tym zespołem dzieje po 23 wygranych meczach z rzędu trzy porażki.
Ja próbuje bo kurs warty gry. Przed chwilą było nawet powyżej 4
✅ Dali radę. Praktycznie cały mecz na prowadzeniu

Otrzymane punkty reputacji: +20
psychol32 491,4K

psychol32

Użytkownik
Walnąłem czystą 2 i jeszcze z handi, wielkie dzięki. W pewnym momencie było kilka sekund do końca i wynik 88-87, a po chwili korekta i 87-89 ????
Ale było też prowadzenie 83-75 w 7 minucie 4 kwarty które roztrwonili i przez to mieliśmy nerwowo końcówkę

calanau 2,8K

calanau

Użytkownik
Oczywiscie, że tak
Zapewne jeden z nich wejdzie jako zmienni a Pedro (badz Williana) wiec swoje szanse beda mieli (moze nawet lepiej, ze wejda na podmeczonya Barcelona)
Ja sie zastanawiam nad lewa strona obrony Chelsea. Rudiger bedzie mial problemy z Messim i tam bedzie spora dziura dla S. Roberto i Suareza by szukac miejsca za jego plecami. Czuje, ze dzisiaj S Roberto przyasystuje Suarezowi przy golu.

bo86bo 18,3K

bo86bo

Użytkownik
Gdzie się teraz gra, w Polsce? Prawie pół roku bez gry jestem i nie wiem gdzie warto założyć konto

piotrex007 121,2K

piotrex007

Użytkownik
Gdzie się teraz gra, w Polsce? Prawie pół roku bez gry jestem i nie wiem gdzie warto założyć konto
Opinie są przeróżne. Moje osobiste odczucia masz tu:
https://forum.bukmacherskie.com/threads/najlepszy-legalny-bukmacher-to.147567/#post-6484782
Od tamtego postu zmieniło się tyle, że grałem chwilę w totolotku i jak najbardziej polecam, chociaż strona nie przekonuje, to jednak liczą się kursy i dobra oferta. Współpracują z ekstrastats i stamtąd biorą statystyki, warto o tym pamiętać grając naszą ekstraklasę, bo kiedyś tu były kłótnie, że ktoś postawił over celnych strzałów i wg oficjalnej strony było 10, a wg nich 9 i nic nie zrobisz :p Totolotek odpalił stronę, parę razy grałem i też się dobrze grało, mają fajne zakłady na przedział goli w meczu np. 2-5 goli po kursie 1,2 - mały, ale można małe AKO z takich meczów machnąć, a rozbieżność choćby 2-5 to całkiem duża ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom