>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [71]

Status
Zamknięty.
H 733

hajs_enberg

Użytkownik
???? ona jest bardzo słabiutka, a kurs rósł bo ludzie dorzucali Martic np. do Górnika
po fakcie panie to mozna pisac, z tym, ze jest slabiutka to bym polemizowal tym bardziej na hali. Mecz przegrala zdarza sie.
Kurs byl warty sprobowania tak czy inaczej.

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
Zagram 2set Parmentier po 1.8 juz bez pogrubiania. Sabinka jak ma problem na serwisie to i z Liu by miala problem.
Sabinka w optymalnej formie returnami powinna robic takie punkty, ze glowa mala, chyba kiedys najlepszy return w wta a serwis jak siedzial to taki jak u chlopa na ziemi.

marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik
U1,5 Botosani
U2,5 Rouen - Lens
~2,80-2,90
✅
Moja Kobita juz na pogotowie zadzwoniła bo ogladając ten mecz upadłem kilka razy trzymajac sie za serce ale jakos mnie dobudzili!
Wypłacam kilka $ i ide kupic jej kwiaty, wino i czekoladki! ????
Zostaw coś na kolejną inwestycję :p

maciuniuniu 180

maciuniuniu

Użytkownik
rewanż z Napoli w czwartek
dziwna taktyka. ważny mecz o miejsce w lidze. osobiście to wolałbym chyba jednak zapewnić sobie pewne miejsce w grupie LM za zajęte miejsce w lidze, niż awansować z Napoli i przegrać później z Atletico/Arsenalem/ManUtd itd...

kris_nh 2,7K

kris_nh

Użytkownik
Beitar pierwsze 20 minut przespał, mecz nudny jak nie powiem co. Później zaczęli cisnąć nawet. Jedną mieli fajną sytuację to się machnał zamiast głowę przystawić.
Myślę, że w 2 połowie jak zaczną atakować tak jak to mają w zwyczaju to coś wcisną. Zobaczymy

marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik
Beitar pierwsze 20 minut przespał, mecz nudny jak nie powiem co. Później zaczęli cisnąć nawet. Jedną mieli fajną sytuację to się machnał zamiast głowę przystawić.
Myślę, że w 2 połowie jak zaczną atakować tak jak to mają w zwyczaju to coś wcisną. Zobaczymy
To rzeczywiście, żeś tam wpadkował sianko, że relacjonujesz :p

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
Ciezkie to wta, witasz sie gaska idziesz zapalic patrzysz wszystko sie odwrocilo w przeciagu chwili, szkoda mi tylko osob, ktore ze mna pograly bo moze wylece na zero jak to Pauline ogarnie
Dobra nie wyjde

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom