betrayal
Użytkownik
Okaże się po meczu, ale wygrywajcie pod korek Panowie ????Mega dobry typ i mega valueeeeeee
Okaże się po meczu, ale wygrywajcie pod korek Panowie ????Mega dobry typ i mega valueeeeeee
Dzięki śliczne, niestety wyskoczył mi limit, bo nie mam konta premium i jestem teraz w gluchej ciszy ???? Poratuje ktoś, proszę, streamem? Z góry wielkie dzięki! Szukam i nic mi nie działa ????
wtyczka zmieniająca lokalizacje w chromie i konto ekstraklasy na dailymotion. Jakość hdDzięki śliczne, niestety wyskoczył mi limit, bo nie mam konta premium i jestem teraz w gluchej ciszy ???? Poratuje ktoś, proszę, streamem? Z góry wielkie dzięki! Szukam i nic mi nie działa ????
No teraz to nie bardzo mam czas na kombinowanie heh.. ???? podobno brama padła a ja nic nie widze ???? Nie ma żadnego innego streamu? Choćby i o beznadziejnej jakości, byle hulało..wtyczka zmieniająca lokalizacje w chromie i konto ekstraklasy na dailymotion. Jakość hd
http://videostream.dn.ua/videopage/videoPage.php?g=dmx4aXdoK2FzaG5mcWhv&c=en&i=eWlwYWRpcGJxZw%E2%84%96f%E2%84%96fNo teraz to nie bardzo mam czas na kombinowanie heh.. ???? podobno brama padła a ja nic nie widze ???? Nie ma żadnego innego streamu? Choćby i o beznadziejnej jakości, byle hulało..
wystarczy spełnić jeden warunek. Być kobietą i nic więcej nie potrzrbaHahahahha jak mozna w aiatkowke prowadzic 24:18 i seta przegrac xD
to są baby więc to może pójśc w drugą stronę i mogą popłynąc po takiej kompromitacji w 2 drugim secieŁKS Łódź Kobiety
Handicap -11.5 @1.95
To jak straciły 2 seta powinno poskutkowac zje*ką od trenera i zmobilizowanie się na walec po Legionowie
po obstaniu zbroi w drugim secie przez łks. legio bierze ten mecz 3:1Jak dla mnie Legionovia bierze 3 set siłą rozpędu, a od 4 Łódź ogarnia i bierze mecz
???? ona jest bardzo słabiutka, a kurs rósł bo ludzie dorzucali Martic np. do GórnikaLottner za 30 minut po 2.8 z Martic, kurs rosnie