>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [71]

Status
Zamknięty.
julek 421

julek

Użytkownik
Dzięki śliczne, niestety wyskoczył mi limit, bo nie mam konta premium i jestem teraz w gluchej ciszy ???? Poratuje ktoś, proszę, streamem? Z góry wielkie dzięki! Szukam i nic mi nie działa ????
wtyczka zmieniająca lokalizacje w chromie i konto ekstraklasy na dailymotion. Jakość hd

strzala 377

strzala

Użytkownik
wtyczka zmieniająca lokalizacje w chromie i konto ekstraklasy na dailymotion. Jakość hd
No teraz to nie bardzo mam czas na kombinowanie heh.. ???? podobno brama padła a ja nic nie widze ???? Nie ma żadnego innego streamu? Choćby i o beznadziejnej jakości, byle hulało..

kaczy2205 338

kaczy2205

Użytkownik
da się przegrać seta z 24:18 ?? da się i to w najwyższej lidze rozgrywkowej w Polsce ???? ???? kobitki z łksu przechodzą do historii
Hahahahha jak mozna w aiatkowke prowadzic 24:18 i seta przegrac xD
wystarczy spełnić jeden warunek. Być kobietą i nic więcej nie potrzrba

kaczy2205 338

kaczy2205

Użytkownik
ŁKS Łódź Kobiety
Handicap -11.5 @1.95
To jak straciły 2 seta powinno poskutkowac zje*ką od trenera i zmobilizowanie się na walec po Legionowie
to są baby więc to może pójśc w drugą stronę i mogą popłynąc po takiej kompromitacji w 2 drugim secie

matty1991 712

matty1991

Użytkownik
Górnik już 2-0, Wolsztyński i Kurzawa, czekamy na Angulo...
W obu sytuacjach Angulo blisko, przy golu Wolsztynskiego asystował mimo że był bliżej bramki, przy trafieniu Kurzawy wbiegał już w pole karne i był też na dobrej pozycji..

duo 303

duo

Użytkownik
Jak dla mnie Legionovia bierze 3 set siłą rozpędu, a od 4 Łódź ogarnia i bierze mecz

seba6 533

seba6

Użytkownik
Legionovia @2.75
W sumie powinny 0:3 dostac. Ale lodzianki po osmieszeniu sie pewnie maja pelne gacie i poleca ????

kaczy2205 338

kaczy2205

Użytkownik
jak widać psychicznie łodzianki już ten mecz przegrały w drugiej parti. takie kompromitacje jaka im się przytrafiła muszą mieć swoje konsekwencje. a tą będzie przegranie wygranego meczu :cool::cool:

matty1991 712

matty1991

Użytkownik
Urynowicz........................ kontra 3 vs 1 Górnika i prosto pod nogi obrońcy... a był tam Angulo. szkoda bo chyba już nie strzeli dziś, a Górnik 3-0 na spokoju... ehh
a wachalem sie nad handi -1.5 -2.5

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom