>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [70]

Status
Zamknięty.
seanprice 500

seanprice

Użytkownik
Foolad Khouzestan FC vs Siah Jamegan
Liczba goli poniżej (1.0) - @2.35⛔ - przy stanie 0:0 w 36&#39;
H2H, bezpośrednie mecze, dotychczasowa gra - to wszystko wskazuje, że dziś nie powinno paść zbyt wiele bramek. Goście są na końcu tabeli ligowej więc remisem się zadowolą myślę, że w 100%.
FT: 1-1

seanprice 500

seanprice

Użytkownik
Harasta vs Al Yaqazasa
Liczba goli poniżej (14.5) - @2.50⛔ - przy stanie 2:5 w 33&#39;
Nie wiem co tam się odjaniepawla ale 7 bramek do 33. minuty to nie jest częsta sytuacja;)

marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik
Gdyby nie to, że pograłem Dimitrova na win 2. seta wcześniej, to przy 0:3 w Tb to był fajny typ na Bułgara, pewnie po smakowitym kursie
E: ale dimitrov odpalił przy akcji 5:6 i piłce meczowej dla rywala

marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik
Ale się Millman zesrał w tie-breaku. Przy 3:0 już wyjmował naganiacza ze spodni i przy dwóch piłkach meczowych, ale przeznaczenia nie oszukasz
Powiem tak, jestem dzisiaj świrem i 1.37 wjeżdżam w Dimitrova jak w masło. Jestem właśnie w drodze do banku po chwilówkę i kredyt pod zastaw chaty i lecimy z grubym zyskiem.

psychol32 490,9K

psychol32

Użytkownik
Ale się Millman zesrał w tie-breaku. Przy 3:0 już wyjmował naganiacza ze spodni i przy dwóch piłkach meczowych, ale przeznaczenia nie oszukasz
Powiem tak, jestem dzisiaj świrem i 1.37 wjeżdżam w Dimitrova jak w masło. Jestem właśnie w drodze do banku po chwilówkę i kredyt pod zastaw chaty i lecimy z grubym zyskiem.
Tenis po tak marnym kursie grać? Euro bym na to nie rzucił. Rano pisałem że lepiej over gemowy w tym meczu grać lub handi w stronę Millmana które już weszło

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom