Siniakova za 1,70 ???? rok temu wygrała ten turniej i wątpie żeby teraz przegrała z będącą w słabej formie PliskovąWitam
Poprosze jakieś dobre ako z tenisa koło 2 ,moz ebyć ponad 2 za sporo chcem walnąć
Cilic wydaje sie pewny i Federer a reszta to co dożucić
Halep podania 1.35 warto grać na live po 100 czy odpuścić??
jaki sens jest wtedy grać coś takiego jak kurs jest niski? ...dalem na krunic na 1 seta, miala 40 0 i nie przelamala ???? ???? ???? dzisiaj to juz chyba 6x
Przy 30:0 bylo 1.9jaki sens jest wtedy grać coś takiego jak kurs jest niski? ...
Jak dla mnie kurs na Federera słaby a końcówka roku dla Socka super wygrał turniej poprzedzający ATP Finals gdzie też doszedł do półfinału a w grupie spotkał się z Federem gdzie powalczył jak równy z równym więc czy po 1.07 warto nie wiem.Witam
Poprosze jakieś dobre ako z tenisa koło 2 ,moz ebyć ponad 2 za sporo chcem walnąć
Cilic wydaje sie pewny i Federer a reszta to co dożucić
Halep podania 1.35 warto grać na live po 100 czy odpuścić??
Dziękuje juz dałem ferdka ,trudno ,ale to za minimalną stawke ako 1.90 zrobiłem ,kilka tenisów ,kurs był większy koło 1.15 na ferdka miałem ,bedą emocje do ogladania ,jak nie wejdzie trudno ,Hokeja pogramJak dla mnie kurs na Federera słaby a końcówka roku dla Socka super wygrał turniej poprzedzający ATP Finals gdzie też doszedł do półfinału a w grupie spotkał się z Federem gdzie powalczył jak równy z równym więc czy po 1.07 warto nie wiem.
Jak już mus to ja to widzę tak Dima, Cilic i nasza Isia Pisia
a to co aż tacy faworyci oni?Ktoś wie, czemu kurs na Perth taki wysoki?
Może chciał zobaczyć czy da radę . Z tego co wiem przebywał tam na treningach w Abu Dhabi to umożliwili mu zagranie jednego seta po tym jak Djoković się wycofał z turniejuNie wiem czy ktos pisal ze Murray wycofal sie z Ao. Teraz pytanie po co gral ten set z agutem na pokazowce.