Jaja kurde z 4-1 na 4-5* babski swiat można by rzecBegu zaraz sie poplacze, takze jest szansa na win Babos: ????
heh to fakt, smecz teraz tylko skwitowal jak wywalone ma w ten meczBABOSZ ON FIRE, samounicestwienie mode on
???? : ???? ???? ???? ????
Kiedyś na czacie w kasynie koleś opowiadał jak p...tał 130 k w jedną noc. Może bajka, może nie, ale współczuję...dzisijeszej nocy przegralem 10k grajac po 1k
Niekoniecznie bajka. Dla niektórych 130 k to tyle co nic. Byłem w prawdziwym kasynie i widziałem ile ludzie potrafią p...lić pieniędzy przez parę godzinKiedyś na czacie w kasynie koleś opowiadał jak p...tał 130 k w jedną noc. Może bajka, może nie, ale współczuję...
to czas wywnioskować z tego, że musisz grać odwrotnie idziesz w swoim typach na łatwizne nie ryzykujesz i przegrywasznie no to rpzeciez jest jakas farsa..
gram Dulgheru w 3 secie przy serwisie Zvonariej i wyniku 4:4 i 30:30, konczy sie wiadomo - 4 6.
Wczesniej Konta zagrana sekunde przed kreczem.
Pozniej Eguchi 2:2 30:30 > 3:6.
Teraz Hanfman przy 1:1 w 3 secie, mial 40 0 na przelamanie nie przelamal i sie zawinal do domu 1;6 pewnie bedzie;D: ???? D: CUDA
Po wczorajszym dniu nie wywnioskowałeś że tenis nie da Tobie zarabiać? To nie jest dyscyplina sportu gdzie ładuje się duże pieniądze.Zaryzykowalem na Hanfmanie, grany przy 1:1 0:0. Zawsze jest tak ze przeciwnikowi wystarczy 1bp, a moj musi miec 100. Czas wywnioskowac zeby rzucic to granie w pizdu.
tak sie wlasnie sklada ze w ubieglym tygodniu to wszystko wygralem. Ja gram tylko tenis bo tylko w tej dyscyplinie mam jakas wiedze.Po wczorajszym dniu nie wywnioskowałeś że tenis nie da Tobie zarabiać? To nie jest dyscyplina sportu gdzie ładuje się duże pieniądze.
... i Rudy nie dał radylecimy z tym Kyle Edmund 2:0 @ 3.65 Unibet
Dlatego tak się dzieje że Ty grając wysokimi stawkami wybierasz same niskie kursy (kiedyś tez tak grałem i suma sumaru zawsze byłem na minusie) bo uważasz że faworyci muszą wygrać a tak nie jest w żadnej dyscyplinie sportu.tak sie wlasnie sklada ze w ubieglym tygodniu to wszystko wygralem. Ja gram tylko tenis bo tylko w tej dyscyplinie mam jakas wiedze.
To prostu zawsze konczy sie seria do zera, za kazdym razem. I to nie jest kwestia goracej glowy, bo dzieja sie rzeczy ktorych nikt nie jest w stanie przewidziec. Ale moze to prawda, ze staram sie malo ryzykowac, pewnie dlatego ze stawki sa wysokie. Czesto udaje mi sie zrobic np z 500zl 10k i pozneij zjechac do zera grajac po 1k