D
40
dynioglowy
Użytkownik
Skugory to 2:0 wezmaBhambri/Sharan 2,33
Selby 2,23 przy stanie 0:1
Skugory to 2:0 wezmaBhambri/Sharan 2,33
Selby 2,23 przy stanie 0:1
Napisał -> Gliwiczanin
Rublow - Coric 2 set live 4-4 typ 2 kurs 1.90 Totolotek
Wychodzą rezerwami.. Starczy typy dnia otworzyć lub spytać wujka gugl ????Skórka z ogórka wiecie dlaczego takie wysokie kursiwo na Barcelonę zwaną dumą kataloni?
over 2,5 Kerala - Pune City @ 2.48
2xAl Qadisiya @ 2.17
i BTS w pierwszej połowie @ 1.85
Mała łyżeczka, zamiast dużej łyżkiJeszcze dobrze się rok nie zaczął, a już 300 na .
Na dzisiaj 2 świry za 50, jak nie wejdzie żaden to pauza do lutego xD.
FC Barcelona Lassa - CSKA Moskwa - 2/1 - 9.30 (465)
Panathinaikos Ateny - Efes Anadolu Istanbuł - 1/2 - 12.20 (610)
Nie ma innej drogi. Jedyna słusznaMała łyżeczka, zamiast dużej łyżki
Dobry mecz na dużym poziomie. Sam pograłem tb w meczu, ale chyba za dużo wymagamy od 19 latka.. Po prostu nie wytrzymał presji, lipa.Myslalem ze.Tsitsipas ugra cos z Thiemiem ale on.sobie jakies jaja robi. Lamie sie sam z 30:0 a potem niewykorzystuje 4 bp w nastepnym gemie
Ale on.juz gral pare meczy na wysokim poziomie min z Gofinnem pod koniec tamtego roku i pokazal ze ma mocna glowe . Fakt ze kazdy mecz jest inny w tym ewidentnie nie wytrzymuje presji skoro sie lamie dwukrotnoe z 30:0 przy swoim serwisieDobry mecz na dużym poziomie. Sam pograłem tb w meczu, ale chyba za dużo wymagamy od 19 latka.. Po prostu nie wytrzymał presji, lipa.
załatwione w 40 minutCF Malaga - HAMBURGER SV over 2,5 1,80
i nie wiem jak to wygrala bo ogladamem do 1:1 w 2 secie i robila mase bledow i slabo na nogach wygladala. Mimo ze troche na tym meczu zarobilem to radze uwazac na koncowke obecnie granych turnieji bo juz sie cuda dzieja a przyszly tydzien trzeba bedzie calkowicie odpuscic bo kazdy mecz to bedzie loteria i cyrk na kolkach.Karolina pliskova @1,4 dla mnie to lokata i grubo pograne i 2:0 @1,9
Siema.
Tie-Break w meczu Thiem-Tsitsipas @2.10
Bet365
Nie narzekaj u mnie bywały dni po 5 k na minusie.Jeszcze dobrze się rok nie zaczął, a już 300 na .
Na dzisiaj 2 świry za 50, jak nie wejdzie żaden to pauza do lutego xD.
FC Barcelona Lassa - CSKA Moskwa - 2/1 - 9.30 (465)
Panathinaikos Ateny - Efes Anadolu Istanbuł - 1/2 - 12.20 (610)