>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [70]

Status
Zamknięty.
marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik
Tenis po tak marnym kursie grać? Euro bym na to nie rzucił. Rano pisałem że lepiej over gemowy w tym meczu grać lub handi w stronę Millmana które już weszło
Nie no mordo świruję jastrzębia, to był oczywiście żart. 1.8 pograne w drugim secie na Dimitrova na win 2. set i wychodzę z tego meczu. Rozważałem po dobrze po ponad kursie 2 win Bułgaria, ale wolałem bezpieczniej sam drugi set. Chociaż po takim przegranym tie-breaku Australijczyk już jest odcięty.

marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik
Harasta vs Al Yaqazasa
Liczba goli poniżej (14.5) - @2.50 - przy stanie 2:5 w 33&#39;
Nie wiem co tam się odjaniepawla ale 7 bramek do 33. minuty to nie jest częsta sytuacja;)
Mordo 5:18 się skończyło, także na takie przystawki trzeba uważać.

psychol32 490,9K

psychol32

Użytkownik
Nie no mordo świruję jastrzębia, to był oczywiście żart. 1.8 pograne w drugim secie na Dimitrova na win 2. set i wychodzę z tego meczu. Rozważałem po dobrze po ponad kursie 2 win Bułgaria, ale wolałem bezpieczniej sam drugi set. Chociaż po takim przegranym tie-breaku Australijczyk już jest odcięty.
Spoko gratz

S 4

szykus

Użytkownik
Wie ktos moze o co chodzi z tymi limitami trustly? Nieraz dziennie moge zrobic kilka przelewow na duze kwoty i jest w porzadku a nieraz doslownie drugi przelew na smieszne drobne jest blokowany i informacja ze przekroczony limit i pieniadze dopiero jutro?

marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik
Wie ktos moze o co chodzi z tymi limitami trustly? Nieraz dziennie moge zrobic kilka przelewow na duze kwoty i jest w porzadku a nieraz doslownie drugi przelew na smieszne drobne jest blokowany i informacja ze przekroczony limit i pieniadze dopiero jutro?
Może chodzi o 24 godziny, wydaje ci się, że następnego dnia nowy dzień, ale de facto trwają te 24 godziny i limit przekroczony.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom