>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [70]

Status
Zamknięty.
tmlmrf 193

tmlmrf

Użytkownik
Witam, mam pytanie czy wpłacał ktoś na Unibet za pośrednictwem Trustly? Bo ja w ostatnich miesiącach kilkukrotnie z tej opcji korzystałem i zawsze pieniądze były następnego dnia roboczego (mbank) do południa. Wczoraj wpłaciłem po południu przez trustly właśnie i jak do tej pory kasy na Unibecie nie ma, z konta bankowego oczywiście poszło. Miał ktoś może taki przypadek z trustly właśnie, że trzeba było trochę dłużej poczekać? Z góry dzięki za odpowiedzi

psychol32 490,9K

psychol32

Użytkownik
grajac na polamanie sie typa ktory mial bp w poprzednim gemie ale nie przelamal to kopalnia zlota. W 80% przypadkow wchodzi
U kobiet to się często sprawdza ale u facetów nie zawsze. Był taki czas że to obserwowałem

Otrzymane punkty reputacji: +1
madman01 13,9K

madman01

Użytkownik
Przestrzegam przed firma totolotek.pl, dostałem nie tak dawno bonus freebet 100 PLN, wykonałem odpowiedni obrót,przy próbie wypłaty, wyskakuje napis nie spełniłem warunków bonusu, chociaż jak wchodze na swoje konto to pisze że cała kwote jaka mam na koncie moge wypłacić...

piotrex007 119,2K

piotrex007

Użytkownik
Przestrzegam przed firma totolotek.pl, dostałem nie tak dawno bonus freebet 100 PLN, wykonałem odpowiedni obrót,przy próbie wypłaty, wyskakuje napis nie spełniłem warunków bonusu, chociaż jak wchodze na swoje konto to pisze że cała kwote jaka mam na koncie moge wypłacić...
Może miałeś kiedyś inny bonus, bo tam jak masz bonus i nie obrócisz, bo przegrasz, to nie jak w innych bukmacherach obrót się zeruje, tylko wpłacając kolejny depozyt musisz dokończyć obrót przegranym bonusem, żeby kasę wypłacić :eek:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom