U
0
Usunięty użytkownik 147020
Gość
2-3 na sam koniec strzeliliStart o 15 Fortuna buk tak pograłem
Canada -Finlandja kobiety spotkanie bez remisu 1 1.70
2-3 na sam koniec strzeliliStart o 15 Fortuna buk tak pograłem
Canada -Finlandja kobiety spotkanie bez remisu 1 1.70
Wroce do domu I na spokojnie obczaje.Tomek,.co z kosza byś polecił na dzisiaj?
Jest, a przynajmniej była Polska infoliniaPanowie, pomóżcie, wpisałem 3 razy zły pin kilka tygodni temu przy próbie wypłaty kasy ze skrilla. Później zupełnie nie miałem na czasu tego odkręcić. Zapomniałem o tym, dziś chciałem wypłacić i mam komunikat, że wpisałem 3 razy zły pin i żebym się skontaktował z bankiem(skrillem) Jak się można z nimi skontaktować? Jest jakaś opcja rozmawiać/pisać po Polsku? Będę mega wdzięczny za pomoc.
2.60 juz na nich jest.Tomek, dalej myslisz, ze Kataja ugra? kurs niezly
Jest kontakt telefoniczny w języku polskim. Ale powinni odblokować po 24 h. U mnie tak było. Dzwoniłem i stwierdzili że tak działa system i po 24h konto bedzie odblokowane. i tak byłoPanowie, pomóżcie, wpisałem 3 razy zły pin kilka tygodni temu przy próbie wypłaty kasy ze skrilla. Później zupełnie nie miałem na czasu tego odkręcić. Zapomniałem o tym, dziś chciałem wypłacić i mam komunikat, że wpisałem 3 razy zły pin i żebym się skontaktował z bankiem(skrillem) Jak się można z nimi skontaktować? Jest jakaś opcja rozmawiać/pisać po Polsku? Będę mega wdzięczny za pomoc.
W końcówce samej z 85-83 na 86-88.Zart ta Kataja,tyle przewagi w koncowce I spierdolic,jeszcze po takim kursie.
Ucieklem z tego jeszcze na plus, ale nie kazdy ma zamykanie zakladu.
Jprdl.
PięknieLleida Atl. Madryt
Over 1,5 gola w 1 połowie
@2.70
Zobaczcie jakim składem Atletico, powinno wejsc.