1-4
22-26 standardowo w plecy, bo jakby miało być inaczej :/.
Man.City - Watford
spotkanie: Watford strz.gola
tak
1.75
Napoli - Bergamo
spotkanie: Bergamo strz.gola
tak
1.50
Fulham - Ipswich
spotkanie: Ipswich strz.gola
tak
1.51
Swansea - Tottenham
spotkanie: Swansea strz.gola
tak
1.80
fortuna
Aż tak kurs poleciał? Wczoraj na Bet365 łapałem po @3.45Tsitsipas @ 2,5
z nadzieją, że Rysiek odpuści
Kursy sie zmienily faktycznie w Totolotku rowniez ,ale mysle ,ze ktos zdarzył pograc ,a jezeli nie to juz Krosno zdobylo 85 punkt takze i tak na plus.Napisał->Tomek80
Na 365 ,jest 83,5pkt.
Napisał -> GLIWICZANIN1999
Krosno (handi +16.5) kurs 1.75 Totolotek DAWAC KROSNO WALCZYMY !!!
Napisał-> GLIWICZANIN1999
Asseco Gdynia - Miasto Szkła Krosno (Suma punktów gości over 75.5) kurs 1.80 live wynik 58-41 polecam grubo !!!
Widzę oglądasz WTA, zastanawiałeś się nad dzisiejszym meczem Hercog - Georges? Młoda jest bardzo wysoką i co najważniejsze silną zawodniczką. Mnie tu kusi +4.5 gema na młodą, chociaż Julia ma świetne wyniki na hardzie to widzę tu bardzo duże szansę. Doradzisz? ????Na noc kolejne typy z tenisa
Babos 1,62
Sevastova 1,5
Szarapova - Dyiaz u19,5 @1,75
Radwańska 2:0 1,8
Wozniacki - Kenin u18,5 1,85
Która z nich jest tutaj młodą, bardzo wysoką i silną zawodniczką?Widzę oglądasz WTA, zastanawiałeś się nad dzisiejszym meczem Hercog - Georges? Młoda jest bardzo wysoką i co najważniejsze silną zawodniczką. Mnie tu kusi +4.5 gema na młodą, chociaż Julia ma świetne wyniki na hardzie to widzę tu bardzo duże szansę. Doradzisz? ????
Jak zwykle największy łeb na forum musiał się przypruć. Obie są wysokie, opisałem jedynie młodą, 182 cm wzrostu to dość sporo, jak na kobietę + bardzo mocny serwis (Julia ma 180, więc też sporo). Pytam o zdanie, nie chce mi się kłócić na internecie. ????Która z nich jest tutaj młodą, bardzo wysoką i silną zawodniczką?