U
2,7K
uzytkownik-148179
Użytkownik
Za 20 min Real u23 - Borussia u23 over 1,5 HT @1.80 zamyka mi lekkiego dubla
Niemoc strzelecka i spalony.Faktycznie strzelac zakazano.1 pol 4 gole a 2 pol bez goli.Cud czy ????Oj ciezko moze byc.Zbuki podbily kursy juz na 2.73
Pewnie byli w sztni i zakazali strzelac ????
Jak u23 to chyba Asensio, Ceballos, Mayoral, Vallejo, Achraf, Llorente zagraja, co?Za 20 min Real u23 - Borussia u23 over 1,5 HT @1.80 zamyka mi lekkiego dubla
Balkany w calej krasieNiemoc strzelecka i spalony.Faktycznie strzelac zakazano.1 pol 4 gole a 2 pol bez goli.Cud czy ????
jakie U23 jak U19Jak u23 to chyba Asensio, Ceballos, Mayoral, Vallejo, Achraf, Llorente zagraja, co?
Jezu, wymęczone jak choy, ale co się najadłem nerwów to moje.Montserrat Gonzalez 1. set @ 2,00
Młoda fajnie sobie radzi, mocno bije serwisem, ale skuteczność powinna spadać, nie wiem czy wytrzyma takie tempo z bardziej doświadczoną zawodniczką
Ten overek u19 oczywiscie gdyby ktos gralJak u23 to chyba Asensio, Ceballos, Mayoral, Vallejo, Achraf, Llorente zagraja, co?
Braga v Chaves
over 1.5
@1.97
Barcelona K 3gol @1.85
I ciekawa opcja over 2.5 @ 2.09
Chyba spalony, szkoda, bo bramka ładna, a i over 1,5 HT byłby na dobrej drodzeReal szybko, nie zdążyłem :/
A jednak, co tam gwizdnięte?