anderson-silva
Użytkownik
Podstawowy PG, backup PG i podstawowy center to słabe osłabienia? Okwg mnie nie warto, zalezy tez po jakim kursie procz Currego to s;abe te oslabienia, ostatnio juz pokazali jak sie zepna co potrafia zrobic z rywalem.
Podstawowy PG, backup PG i podstawowy center to słabe osłabienia? Okwg mnie nie warto, zalezy tez po jakim kursie procz Currego to s;abe te oslabienia, ostatnio juz pokazali jak sie zepna co potrafia zrobic z rywalem.
napisałem, ze wg mnie nie warto.Podstawowy PG, backup PG i podstawowy center to słabe osłabienia? Ok
Optic dziś słabo a NRG wczoraj pogrywalo mimo że dziś przegrali z SK myślę o jakimś handi na nich, co o tym sądzisz?Chciałem pograć Optic ale po takiej padace jaką pokazali to w @1.45 nie mam zamiaru się pchać.
North - NiP w zależności od mapy, bo dziś North zagrało spoko, a NiP no zresztą sam widziałeś ????
Mecz SK do odpuszczenia całkowicie
A daj na 1 .Oni lubia przekrecac meczeStelmet rozgrywa piękny mecz ????
przyszło sporo ludzi, a oni prezentują poziom 2 ligi ???? za co ci ludzie płacą?
Gruzin jak gra, to oslabienia sa na podobnym poziomie. Gra Green, a Durant zamiennie z Currym masakruja reszte. Zamiast trojek - 2+1 ot roznica. Oczywiscie po pierwszej slabej kwarcie dopiero do gry, to zrozumialePodstawowy PG, backup PG i podstawowy center to słabe osłabienia? Ok
wrzuciłem parę srebrników po dobrym kursie kilka chwil temuA daj na 1 .Oni lubia przekrecac mecze
kobitkiEspanyol v Atletico
Over 0,5ht
@1,88
Nie powiem, fajna wiedza, nie dość, że wypada ci podstawowy PG to i jego backup. Co robisz w takiej sytuacji? Wychodzisz z żółtodziobem Cookiem którego Kemba pokroi czy wychodzisz Klay - Young/Iguodala/Casspi - Durant - Green - McGee/West, aby gałę klepali naprzemiennie Durant z Greenem, ale tracisz dwa mega ważne elementy z ławki, bez Curry'ego Durant więcej będzie spędzał w S5 i nie będzie takiego ciągnięcia ławki, jak to w zwyczaju jest ustalone.Gruzin jak gra, to oslabienia sa na podobnym poziomie. Gra Green, a Durant zamiennie z Currym masakruja reszte. Zamiast trojek - 2+1 ot roznica. Oczywiscie po pierwszej slabej kwarcie dopiero do gry, to zrozumiale
Ja tez.Poczekamy i badzmy dobrej mysli ????wrzuciłem parę srebrników po dobrym kursie kilka chwil temu
Aalborg olal pucharDorzucam
Aalborg-Helsingor over 3.5
@3.10
Chociaz to powchodziloDobra.Dam cywilizowane kraje
Alborg- Helsingborg btts
@ 2.25 fortuna
I ciekawa opcja over 2.5 @ 2.09
Możesz się cieszyć, bo Optic 3x poziomy lepsze ???? 12-3 po stronie TT na cbbleJednak Unii nie ma handi więc cóż, został czysty win north ;D
Mocno TT, ale bez przesadyCbble, mapa mocno TT, po tym kursie można spróbować