Chcesz zobaczyć FAME 29 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu FAME 29 - zawalcz o Pay Per View od Superbet!
Nie masz konta w Superbet? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
napisałem, ze wg mnie nie warto.
To nie pilka nozna ze lewego obroncy nie postawisz w ataku.
swoja droga jak Gsw bedzie chcialo puscic mecz to pusci nawet w pelnym skladzie w momencie w ktorym sie tego najmniej bedziesz spodziewac.
ale mnie ta Pigossi wkur.ia
Chciałem pograć Optic ale po takiej padace jaką pokazali to w @1.45 nie mam zamiaru się pchać.
North - NiP w zależności od mapy, bo dziś North zagrało spoko, a NiP no zresztą sam widziałeś ????
Mecz SK do odpuszczenia całkowicie
06.12.17 20:56 Zakład nr Accumulator kurs(7.4941)
możliwa wygrana
data wydarzenia wydarzenie zakład kurs wynik
06.12.17 22:30 Levallois Metropolitans - UNICS 2 1.33
06.12.17 22:45 FC Porto - Monaco Total Over(2.5) 1.55
06.12.17 22:45 Tottenham - APOEL Total Over(2.5) 1.65
06.12.17 22:45 Maribor - Sevilla Total Over(2.5) 1.62
06.12.17 22:45 Real Madrid - Borussia Dortmund Total Over(2.5) 1.36
Wybieżcie sobie coś powodzenia
Gruzin jak gra, to oslabienia sa na podobnym poziomie. Gra Green, a Durant zamiennie z Currym masakruja reszte. Zamiast trojek - 2+1 ot roznica. Oczywiscie po pierwszej slabej kwarcie dopiero do gry, to zrozumiale
Gruzin jak gra, to oslabienia sa na podobnym poziomie. Gra Green, a Durant zamiennie z Currym masakruja reszte. Zamiast trojek - 2+1 ot roznica. Oczywiscie po pierwszej slabej kwarcie dopiero do gry, to zrozumiale
Nie powiem, fajna wiedza, nie dość, że wypada ci podstawowy PG to i jego backup. Co robisz w takiej sytuacji? Wychodzisz z żółtodziobem Cookiem którego Kemba pokroi czy wychodzisz Klay - Young/Iguodala/Casspi - Durant - Green - McGee/West, aby gałę klepali naprzemiennie Durant z Greenem, ale tracisz dwa mega ważne elementy z ławki, bez Curry'ego Durant więcej będzie spędzał w S5 i nie będzie takiego ciągnięcia ławki, jak to w zwyczaju jest ustalone.
Przemyśl to sobie
O, jeszcze Dray questionable, no to ładujcie już teraz GSW najlepiej all iny