Może i racja, ale czemu ostatni rzut nie został zaliczony? Czas się skończył, czy co? Bo nie widziałem, ale wydawało mi się, że rzuciła jeszcze przed ostatnią sekundą.
Nie wiem mistrzu, wyłączyłem bo było już wiadome, że Holenderki mi tego nie ogarnąMoże i racja, ale czemu ostatni rzut nie został zaliczony? Czas się skończył, czy co? Bo nie widziałem, ale wydawało mi się, że rzuciła jeszcze przed ostatnią sekundą.
Ja widziałem piłkę w bramce, ale stream był taki, że mogło mi się przewidzieć ????Ta serbska trolinka spudlowala na pusta brame?
kobiety i wszystko jasne, ja jak widzę je w jakimkolwiek sporcie, nawet nie patrzę czy coś ciekawego do grania jest, wyjątkiem jest siatkówka i granie na undery jak faworyt wyraźny jest, do kuchni one się nadają, a nie do sportu.Wygrywać trzema bramkami 3 minuty przed końcem meczu i zremisować ???? Trzeba zrobić sobie przerwę, bo już nie mam siły ????
Oj ciezko moze byc.Zbuki podbily kursy juz na 2.73Bud.Podgorica- Sutjeska over 5.5
@2.17 fortuna
OpTic po profesorskuSK + OpTic
@2.50 bet563
Optic @1.75 CS:GO
Kędzierzyn @1.45
AKO @2.54
No niestety, North wczoraj a dziś to jak niebo i ziemia.CSGO
North v Optic
Optic win
@1.80
North gra totalną padake i już nie mają praktycznie szans na wyjście za to Optic ładnie strzela i walczą tu o wyjście z 1 miejsca.
Polecam.
No to chyba nikt nie zagrałBraga 1gol @2.65 czerwo tylko podniosło kurs