>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [69]

Status
Zamknięty.
everto 24,7K

everto

Użytkownik
David P. - Sriram S. (74.5)powyzej kurs 1,8 sts
ilość punktów w 1 secie
David P. - Sriram S. (17.5) powyzej kurs 1.55
ilość punktów w 1 secie
David P. - Sriram S. powyzej (18.5) kurs 1,8
tenis stolowy

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Wczoraj brakło niewiele, dziś próbuje takie coś
Zenit 3:0 @1,45 wczoraj było 2,15
Bełchatów DW 2:0 po dwóch setach @1,75
Drezno +1,5 seta @1,97
Perugia - Lube DW 1:1 po dwóch setach @1,9
Polkowice - Kursk over 143,5 @1,4
AKO:13,30

anderson-silva 3,5K

anderson-silva

Użytkownik
Kerstin Peckl pięknie utrzymywała cały set, miała piłkę meczową, potem obroniła BP, znów piłka meczowa i koniec końców połamana. W międzyczasie jeszcze przeciwniczka chyba medical. Znając życie teraz zostanie poskładana jak japoński taboret i wcale mnie nie zdziwi 5:7 a 4,15 w grze...

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
mam szybkie pytanie kupilem paysafe na vkw i nagle m wyskakuje jakis komunikat, ze nie moge tego nigdzie zrealizowac bo nie zostal kupiony w tym kraju w ktorym konto zostalo zalozone, no przeciez kur.. w Albanii tego nie kupilem a konta nie zakladalem w Gruzji. My to chyba juz zyjemy jak w Misiu a matka siedzi z tyłu. ma ktos jakis pomysl? z gory dzieki i sorry za spam

anderson-silva 3,5K

anderson-silva

Użytkownik
Kerstin Peckl pięknie utrzymywała cały set, miała piłkę meczową, potem obroniła BP, znów piłka meczowa i koniec końców połamana. W międzyczasie jeszcze przeciwniczka chyba medical. Znając życie teraz zostanie poskładana jak japoński taboret i wcale mnie nie zdziwi 5:7 a 4,15 w grze...
Z 30:0 w 12. gemie...
Call me Mystic Mac...

piotrex007 119,2K

piotrex007

Użytkownik
mam szybkie pytanie kupilem paysafe na vkw i nagle m wyskakuje jakis komunikat, ze nie moge tego nigdzie zrealizowac bo nie zostal kupiony w tym kraju w ktorym konto zostalo zalozone, no przeciez kur.. w Albanii tego nie kupilem a konta nie zakladalem w Gruzji. My to chyba juz zyjemy jak w Misiu a matka siedzi z tyłu. ma ktos jakis pomysl? z gory dzieki i sorry za spam
Pewnie kupiłeś w innej walucie i tyle, wejdź sobie na przelicznik walutowy na stronie paysafecard, zobacz, ile wart jest ten kod i wpłać przez paysafecard do bukmachera dokładnie taką kwotę. Kody np. w euro nie mogą być doładowane do konta psc, ale możesz nimi normalnie zapłacić kupując coś w sklepie internetowym dającym taką możliwość albo wlaśnie do bukmachera ;) Przy wpłacie jak Cię przeniesie do logowania na stronę paysafecard masz wyżej opcję &quot;wprowadź kod&quot;, czy coś takiego, żeby wpisać kod bez logowania do konta i bez problemu przejdzie ;)

Otrzymane punkty reputacji: +3
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom