>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [69]

Status
Zamknięty.
atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Enbiej Enbiejem ale Australia to chyba nie przegra z Anglią tego krykieta ;) Ładowane siano niemiłosiernie a te 1.18 to była chyba lokata nad lokatami ????
hahaha
Z tym &quot;niemilosiernie&quot; to dobry przyklad pod memy ???? Jak ktos ma talent niech wrzuci ???? ????
Mowilem ze trzeba zastapic &quot;all in&quot; bo to sie znudzilo. Pod limit moze byc ale &quot;niemilosiernie&quot; narazie bije wszystko na leb na szyje ???? ????

q7dwa9 761

q7dwa9

Użytkownik
Last price matched: 1.03 robi najwieksze wrazenie ???? ???? ????
53 milionki już na Australie :eek: No a jak im idzie dobrze to kurs ma rosnąć czy spadać :p no właśnie... nie znam się na krykiecie ale chyba wygrywają skoro już kurs 1.01 o_O

R 1,6K

ranver

Użytkownik
Beal na tle tego syfu z Portland wyglada jak najlepszy gracz w lidze, a wczoraj mial 4/15 z gry hehe
Wstyd dla konferencji zachodniej zeby takie gowno bylo na 4 miejscu, ale mieli szczescie bo z samymi ciotami nawygrywali, teraz juz bedzie zjazd w dol.
51 punktow, rekord kariery ????

U 2,7K

uzytkownik-148179

Użytkownik
Utah z handi siadlo w dublu ale to zasrane Portland znowu mnie powiozlo wrrrr wczoraj Wizards rzucili 69 pkt, a dzisiaj z najlepsza defence w lidze zabijaja mi under 98 ???? na moje 22/82 regular season to ustawki ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom