>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [69]

Status
Zamknięty.
H 733

hajs_enberg

Użytkownik
Oldenburg nigdy nie przekonywał czaiłem sie na hapoel ale finalnie pogralem przeciwko Rosie po 1.54 przy 8-10. Alba Bayern Brose reszta ekip grajac na wyjezdzie, nie ufalbym Bonn, Oldenburgowi czy jeszcze tej jednej.
hah pół niemieckiej chyba wymieniłem. Brakuje tylko Gottingen i Jeny ???? i Ulm no Ulm Rathio
Limoges - Bilbao over 157.5 fajnie wyglada.
no i ....under na Albie 167.5 z Kubaniem, jakbym nie grywal overow to bym zagral jakies 7/10, Berlin to underowa suka ???? zwolnia w drugiej polowie Kuban to tez nie ten kuban sprzed 3 lat gdzie rzucali sobie po 180
✅ i ⛔

B 110,2K

byle-na-plus

Użytkownik
Morata nie spojrzał nawet w stronę bramkarza i strzelił prosto w niego, a Willian... a Willian zajebał świece nad bramką... nawet gdyby leciała piłka na wysokości bramki to by przestrzelił.
Willan to miał mine jakby mu piłka na kretówce skoczyła ????

quattro 98

quattro

Użytkownik
Jakieś przesłanki za tym typem?
Nie moge znalezc nawet video z tego meczu. Ale tam jakis walek chyba leci bo kursy strasznie lataja. Przedmeczony byl 2.64 to zagralem a teraz przy stracie 3punktow jest 4.50... warto za drobne pograc teraz.

luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
Nie moge znalezc nawet video z tego meczu. Ale tam jakis walek chyba leci bo kursy strasznie lataja. Przedmeczony byl 2.64 to zagralem a teraz przy stracie 3punktow jest 4.50... warto za drobne pograc teraz.
juz kurs 13 ???? , ale ruscy zablokowali

quattro 98

quattro

Użytkownik
juz kurs 13 ???? , ale ruscy zablokowali
Byl i 16kurs przy 13straty. I juz run 0-10 haha.
E: 4:22 w q3 szkoda ze tego salvadoru nie mozna zamknac u ruskich bo nie zdziwi mnie odwrotny wynik w q4. Dziwne rzeczy sie tam dzieja.

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
atp_open ma chyba kolejny dział do wyjaśnienia ???? ???? ????
Haha co masz na mysli?:p
Siemandero tak wogole:p
Tak apropo tego co pisalem w dziale NBA, Partizan przegral 75:93...168...lini na under 168.5 po 3.10 byla ????
A ze tak zapytam: Jak tam lojalki u innych bukow? ???? ???? ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom