>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [70]

Status
Zamknięty.
quattro 98

quattro

Użytkownik
Na gieldzie,niestety musisz siedziec przy kompie,przy handlu z tego co mi wiadomo,to liczą się sekundy...
P.S jak te chiny,bo nie ogladam ?
Pargo narazie super , dobra skutecznosci pare przechwytów. Szkoda że pograłem po marnym 1,90 na Win, Powinni ogarnac, tymbardziej ze powinni miec +20 do przerwy, oddali pełno zbiorek w ataku, to jedyna ich bolaczka narazie.

marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik
Koreańska siatka to jest parodia i zarazem kopalnia złota. W każdym meczu na obie drużyny można łapać kursy w okolicach 3-4 a nawet i wyższe
To ty mi powiedz, ty zarabiasz te smocze monety czy je tracisz? Bo ogólny rachunek typera jest najważniejszy, a nie pojedyncze bety.

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Widziałem takich cwaniaków w internecie, co podrabiali kupony, co niby wchodzili grubą kasą w jakiś typ, a tak naprawdę chcieli zwiększyć popyt na dany bet, żeby mogli sobie jeszcze przed meczem wycofać kasę i liczyć zysk, a z ludzi się śmiać.
Dużą kase można wychaczyć na błędach graczy, dlatego zaczynałbym od zdecydowanie mniejszych stawek niż na becie,bo to, że bym je popełniał,nie ma wątpliwości.
Przy takich ligach jak np Chinska, kto w tym siedzi,to wie,ze praktycznie w kazdej kolejce można łapać kursy w okolicach 5-6, które lecą na live do 1,....to jest wlasnie na gieldzie fajne.
Pargo narazie super , dobra skutecznosci pare przechwytów. Szkoda że pograłem po marnym 1,90 na Win, Powinni ogarnac, tymbardziej ze powinni miec +20 do przerwy, oddali pełno zbiorek w ataku, to jedyna ich bolaczka narazie.
Dzięki, oby ogarneli ????

psychol32 490,9K

psychol32

Użytkownik
To ty mi powiedz, ty zarabiasz te smocze monety czy je tracisz? Bo ogólny rachunek typera jest najważniejszy, a nie pojedyncze bety.
Dla mnie bukmacherka to zabawa w dni wolne od pracy a nie sposób na zarabianie kasy. Raz się jest na plusie raz na minusie.

marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik
Dużą kase można wychaczyć na błędach graczy, dlatego zaczynałbym od zdecydowanie mniejszych stawek niż na becie,bo to, że bym je popełniał,nie ma wątpliwości.
Przy takich ligach jak np Chinska, kto w tym siedzi,to wie,ze praktycznie w kazdej kolejce można łapać kursy w okolicach 5-6, które lecą na live do 1,....to jest wlasnie na gieldzie fajne.
No tak, ale to jak chcesz tak robić, to nie możesz sobie zagrać takiego wysokiego kursu na buku i po zjechaniu skontrować i liczyć zysk, a jak na becie to, przecież możesz zamknąc? Czy o coś jeszcze innego chodzi, bo się pogubiłem :p Giełda oferuje wyższe kursy? O jakie błędy graczy chodzi?

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
No tak, ale to jak chcesz tak robić, to nie możesz sobie zagrać takiego wysokiego kursu na buku i po zjechaniu skontrować i liczyć zysk, a jak na becie to, przecież możesz zamknąc? Czy o coś jeszcze innego chodzi, bo się pogubiłem :p Giełda oferuje wyższe kursy? O jakie błędy graczy chodzi?
Speca poprosze to wytłumaczy bo ja za cienki w uszach ????
Mogę zamknąc,jasne,ale buk strasznie kroi.
Ale pierdoly wypisujecie, na BF to na takim chinskim koszu zero plynnosci jest, z koszbtylko nba, euroliga
Slyszalem,ze ludzie boją się tego grac...?
Mogłbyś odnieśc się do pytan kolegi Marcusgreen?

theboss 199

theboss

Użytkownik
Co tu sie odnosic, stawiasz np 100 e po @13 czyli masz 1200 zysku jak wejdzie, kurs spada do @2 sprzedajesz 100e czyli zostaje ci 1000 bez ryzyka, albo zostawiasz ten zysk na tym becie albo z tego 1000 obstawiasz rywali i masz tzw green czyli obojetnie jto wygra jestes do przodu

marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik
Co tu sie odnosic, stawiasz np 100 e po @13 czyli masz 1200 zysku jak wejdzie, kurs spada do @2 sprzedajesz 100e czyli zostaje ci 1000 bez ryzyka, albo zostawiasz ten zysk na tym becie albo z tego 1000 obstawiasz rywali i masz tzw green czyli obojetnie jto wygra jestes do przodu
Chwila. Czym w tym wypadku różni się buk od giełdy? Że przy sprzedaży zarobisz więcej niż przy zamknięciu u buka(?), nigdy nie sprzedawałem, ale to to samo, co zamknięcie? Przecież w takiej sytuacji masz 3 wyjścia:
1. Sprzedajesz (Zamykasz), czyli po spadku wycofujesz hajs i liczysz zysk mniejszy, ale pewny.
2. Kontrujesz, czyli dokładasz 100 na rywali (ale to przy kursie 2 nie wystarczy, musi być dużo niższy, jeśli chcemy być pewni w miarę równego zysku, bez znaczenia kto wygra.
3. Czekamy do samego końca.
E: albo chyba skumałem. Ze 100 wyciągam 1000, ale to są wciąż pieniądze w grze i najbezpieczniejszym wariantem jest rzucenie 500 na rywali przy kursie 2 i liczenie pewnej 500 na plus?

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Dzieki psycholu,za te chiny,sam bym pewnie tego nie ruszył, pewniejszy bylem wczoraj Fujian po 3.9 niz dzis gospodarzy.

Otrzymane punkty reputacji: +1
theboss 199

theboss

Użytkownik
Green czyli bez ryzyka masz wtedy na jednych i drugich 500, u buka masz zawsze prowizje, gorsze kursy, przy zamykaniu nigdy tyle nie zarobisz itp Tyle ze na BF plynnosc jest najwieksza na krykiecie

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom