Bardziej się opłaca?Przed chwilą odczytalem priv.
365, od dluzszego czasu zabieram się do przenosin na giełdę...
Od kiedy bukmacherka się opłaca ?Bardziej się opłaca?
To co tu jeszcze robisz? XdOd kiedy bukmacherka się opłaca ?
Dla mnie giełda to czarna magia ale znajomy już dawno zrezygnował z dobrej pracy w urzędzie i się jej poświęcił. Gra na niemieckiej giełdzie a zameldowany jest w jakimś kraju Ameryki środkowej i nie płaci żadnych podatków od przychodów. Z tego co widzę to gorsze uzależnienie niż bukmacherka ale w porównaniu do bukmacherki w każdym miesiącu przynosi zyskiBardziej się opłaca?
Podatki podatkami, ale za co będzie żył na starość.Dla mnie giełda to czarna magia ale znajomy już dawno zrezygnował z dobrej pracy w urzędzie i się jej poświęcił. Gra na niemieckiej giełdzie a zameldowany jest w jakimś kraju Ameryki środkowej i nie płaci żadnych podatków od przychodów. Z tego co widzę to gorsze uzależnienie niż bukmacherka ale w porównaniu do bukmacherki w każdym miesiącu przynosi zyski
Paire 2,23 lekko
Sydney raczej tego nie przegra @2.02
Over 4.5 @2.80
Zgadza się, jak to w tenisie, w końcu fucsovics miał kilka piłek meczowych, a w samym tie-breaku 6:4. Ja grałem za drobne to nie miałem sraki i nawet nie chciało mi się kontrowac przy 10.50 na fucso.Mecz Paira z Focusem to jakaś komedia...
-1Start o 3 whl
Lethbridge Hurricanes - Kootenay Ice -1 1 1.90
Lethbridge Hurricanes - Kootenay Ice 1 1.75
jeszcze 1 tercja 1,5 1.54
Prawie całego 3. seta oglądałem. Przede wszystkim fucsovics miał spine ciągle o domniemane auty przy serwisach Paire, chociaż niektóre sytuacje też były mu na rękę. Już myślałem, że mentalnie pęknie, ale on dał radę jeszcze przełamać Francuza. W decydujących momentach z dupy zrobił dwa asy z rzędu, a paire dwa podwójne. No i Francuz miał bardzo dobre skróty, dzięki, którym w sumie wygrał, ale kondycyjnie wymiękał, było to widać przed TB. Gdyby przeciwnik zmusił go do większej bieganiny na korcie, to by pewnie wcześniej wymiękł.Panowie, tak szczerze, oglądał ktoś z Was spotkanie paire vs fucsovics akcja po akcji i jest w stanie napisać coś logicznego? Ja nie chcę żadnego z nich o nic oskarżać, oglądam tenis koło 20 lat i nie widziałem jeszcze takiej paranoi, zwrotów akcji i braku szacunku do kibica.
Temat dla mnie wciąż obcy.Giedła to temat o niebo bardziej skomplikowany niż bukmacherka.
Można inwestować w tematy długoterminowe, wcale nie musi być tak, że liczą się sekundy.
Widziałem takich cwaniaków w internecie, co podrabiali kupony, co niby wchodzili grubą kasą w jakiś typ, a tak naprawdę chcieli zwiększyć popyt na dany bet, żeby mogli sobie jeszcze przed meczem wycofać kasę i liczyć zysk, a z ludzi się śmiać.Temat dla mnie wciąż obcy.
Jednak z tego co się zdążyłem zorientować, to na początku chcialbym bazowac na handlu I spadkach kursów, a tu trzeba być szybkim I czujnym.