>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [70]

Status
Zamknięty.
psychol32 490,9K

psychol32

Użytkownik
Bardziej się opłaca?
Dla mnie giełda to czarna magia ale znajomy już dawno zrezygnował z dobrej pracy w urzędzie i się jej poświęcił. Gra na niemieckiej giełdzie a zameldowany jest w jakimś kraju Ameryki środkowej i nie płaci żadnych podatków od przychodów. Z tego co widzę to gorsze uzależnienie niż bukmacherka ale w porównaniu do bukmacherki w każdym miesiącu przynosi zyski

marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik
Dla mnie giełda to czarna magia ale znajomy już dawno zrezygnował z dobrej pracy w urzędzie i się jej poświęcił. Gra na niemieckiej giełdzie a zameldowany jest w jakimś kraju Ameryki środkowej i nie płaci żadnych podatków od przychodów. Z tego co widzę to gorsze uzależnienie niż bukmacherka ale w porównaniu do bukmacherki w każdym miesiącu przynosi zyski
Podatki podatkami, ale za co będzie żył na starość.
Ty nie masz zysku na buku?
Paire 2,23 lekko
✅

marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik
Mecz Paira z Focusem to jakaś komedia...
Zgadza się, jak to w tenisie, w końcu fucsovics miał kilka piłek meczowych, a w samym tie-breaku 6:4. Ja grałem za drobne to nie miałem sraki i nawet nie chciało mi się kontrowac przy 10.50 na fucso.

nole 6,1K

nole

Forum VIP
Giedła to temat o niebo bardziej skomplikowany niż bukmacherka.
Można inwestować w tematy długoterminowe, wcale nie musi być tak, że liczą się sekundy.

brooklynbounce 888

brooklynbounce

Użytkownik
Panowie, tak szczerze, oglądał ktoś z Was spotkanie paire vs fucsovics akcja po akcji i jest w stanie napisać coś logicznego? Ja nie chcę żadnego z nich o nic oskarżać, oglądam tenis koło 20 lat i nie widziałem jeszcze takiej paranoi, zwrotów akcji i braku szacunku do kibica.

psychol32 490,9K

psychol32

Użytkownik
Koreańska siatka to jest parodia i zarazem kopalnia złota. W każdym meczu na obie drużyny można łapać kursy w okolicach 3-4 a nawet i wyższe

marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik
Panowie, tak szczerze, oglądał ktoś z Was spotkanie paire vs fucsovics akcja po akcji i jest w stanie napisać coś logicznego? Ja nie chcę żadnego z nich o nic oskarżać, oglądam tenis koło 20 lat i nie widziałem jeszcze takiej paranoi, zwrotów akcji i braku szacunku do kibica.
Prawie całego 3. seta oglądałem. Przede wszystkim fucsovics miał spine ciągle o domniemane auty przy serwisach Paire, chociaż niektóre sytuacje też były mu na rękę. Już myślałem, że mentalnie pęknie, ale on dał radę jeszcze przełamać Francuza. W decydujących momentach z dupy zrobił dwa asy z rzędu, a paire dwa podwójne. No i Francuz miał bardzo dobre skróty, dzięki, którym w sumie wygrał, ale kondycyjnie wymiękał, było to widać przed TB. Gdyby przeciwnik zmusił go do większej bieganiny na korcie, to by pewnie wcześniej wymiękł.

Otrzymane punkty reputacji: +10
tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Giedła to temat o niebo bardziej skomplikowany niż bukmacherka.
Można inwestować w tematy długoterminowe, wcale nie musi być tak, że liczą się sekundy.
Temat dla mnie wciąż obcy.
Jednak z tego co się zdążyłem zorientować, to na początku chcialbym bazowac na handlu I spadkach kursów, a tu trzeba być szybkim I czujnym.

marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik
Temat dla mnie wciąż obcy.
Jednak z tego co się zdążyłem zorientować, to na początku chcialbym bazowac na handlu I spadkach kursów, a tu trzeba być szybkim I czujnym.
Widziałem takich cwaniaków w internecie, co podrabiali kupony, co niby wchodzili grubą kasą w jakiś typ, a tak naprawdę chcieli zwiększyć popyt na dany bet, żeby mogli sobie jeszcze przed meczem wycofać kasę i liczyć zysk, a z ludzi się śmiać.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom