Już kurs spadł z 3.31 na 3.08tomek80 Jak myślisz Tongxi do gry? kurs ładny a i lepsze zespoły ogrywali w tym sezonie u siebie.
Widzę, że za Jonsa, gra Pargo od kilku kolejek, który w tamtym roku grał w Shenzen, gorszy nie będzie. Może coś się ruszyło w ich grze bo wczesniej oglądałem,to tragedia była, mieli jakieś przebłyski,ograli Xinjang,ale Ci w tym sezonie dużo kontuzji mają,dlatego tak srednio im idzie.tomek80 Jak myślisz Tongxi do gry? kurs ładny a i lepsze zespoły ogrywali w tym sezonie u siebie.
Na becie ciągle 3,3.Już kurs spadł z 3.31 na 3.08
U mnie już 2.98Na becie ciągle 3,3.
Mało brakło. Kto chciał to mógł zamykać lub kontrować w 5 secie przy prowadzeniu 10:8 czy 13:11Można spróbować Caltex po 5.29 ja po drugim secie złapałem po ponad 10
i już 2.59U mnie już 2.98
Szkoda petry bo byloby piekne rozpoczecie roku z tenisem. Daria powinna ogarnac belgijke ale jeszcze nie rozliczam.Na noc z tenisa
Kanepi 1,75
Martic +6,5 1,67
Radwańska 2:0 1,9
Dolgopolov 2:0 1,85
I w dublu
Kerber 1,4 i Gavrilova 1,52
Skoro mają wygrac to I ja wezmę po 3, licze, na Pargo, bo inaczej cienko to widzęMało brakło. Kto chciał to mógł zamykać lub kontrować w 5 secie przy prowadzeniu 10:8 czy 13:11
i już 2.59
Miał z 1-2 okazje,Mierzejewski gol @2.60 LVbet
Nie wiem o co chodzi , może jakieś absencje u gości bo już 2.33 u mnieSkoro mają wygrac to I ja wezmę po 3, licze, na Pargo, bo inaczej cienko to widzę
Anyang to juz bierze, ale Mobis jak pieknie wrócił,a hcp bylo juz +11,5pkt...Anyang 1.80
Kosz
Mysle,że wszyscy grają.Nie wiem o co chodzi , może jakieś absencje u gości bo już 2.33 u mnie
Przed chwilą odczytalem priv.Paire 2,23 lekko