>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [70]

Status
Zamknięty.
tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
tomek80 Jak myślisz Tongxi do gry? kurs ładny a i lepsze zespoły ogrywali w tym sezonie u siebie.
Widzę, że za Jonsa, gra Pargo od kilku kolejek, który w tamtym roku grał w Shenzen, gorszy nie będzie. Może coś się ruszyło w ich grze bo wczesniej oglądałem,to tragedia była, mieli jakieś przebłyski,ograli Xinjang,ale Ci w tym sezonie dużo kontuzji mają,dlatego tak srednio im idzie.
Zhejiang, dobrze gra,niby ostatnie 4 wyjazdy to poražka,ale z silnymi zespołami.
Kurs chyba rośnie na gospodarzy, proponuje poczekać, czy grają Pargo,Hickson I ten egipcjanin I można zagrać, ale ciężko bedzie.
E: jak kurs spada,tzn,że obcy grają.
Już kurs spadł z 3.31 na 3.08
Na becie ciągle 3,3.

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Na noc z tenisa
Kanepi 1,75 ✅
Martic +6,5 1,67 ⛔
Radwańska 2:0 1,9 ✅
Dolgopolov 2:0 1,85✅
I w dublu
Kerber 1,4✅ i Gavrilova 1,52
Szkoda petry bo byloby piekne rozpoczecie roku z tenisem. Daria powinna ogarnac belgijke ale jeszcze nie rozliczam.

seanprice 500

seanprice

Użytkownik
Persepolis Mashhad vs Naft Gachsaran
Strzeli 1 bramkę Drużyna 2 - @2.17✅ - (5. minuta)
Statystyki live (tutaj) pokazują, że dość ostro goście wzięli się w tych pierwszych minutach do ataku więc ryzykuję nieco i jedziemy.
0:1 w &#39;31

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Anyang to juz bierze, ale Mobis jak pieknie wrócił,a hcp bylo juz +11,5pkt...
Nie wiem o co chodzi , może jakieś absencje u gości bo już 2.33 u mnie
Mysle,że wszyscy grają.
Pargo troche tą gre powinien uporządkowac, bo tego sie oglądac nie dało,co oni grali wczweniej. Kluczem tu mogą byc chinczycy, a ci wydają sie lepsi po stronie gosci.
Pogralem, może dadzą rade ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom