>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [70]

Status
Zamknięty.
U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Białoruś -1 2.06
dla odważnych 1 tercja 1,5 1.80
Już kurs spadł z 1.90 na 1.78
Ja pograłem 2 mecze Białoruś i z -1 za drobne
wcześniej mnie Ruskie wykorkowały towarzyski u 18 0-0 ,miałem -1 trudno ,walczymy dalej narazie jestem na minusie ,ale bardzo mało
Białoruś da zarobić czuje to ,utrzyma się w dywizji
⛔

R 1,6K

ranver

Użytkownik
bialorus prowadzila 4-3 na 40 sekund przed koncem a na 15 przegrywa 4-5 hehe . rzeczy nie z tego swiata sie dzieja normalnie.

marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik
No to ładnie Białoruś wróciła z 0:2 na 4:2, by w końcówce sfrajerzyć. Wiadomo, że bramkarza ściąga się z budy i gra z przewagą zawodnika, no ale żeby coś takiego. Psychol pewnie już otworzył szampana z takiego farta xd

psychol32 490,9K

psychol32

Użytkownik
No to ładnie Białoruś wróciła z 0:2 na 4:2, by w końcówce sfrajerzyć. Wiadomo, że bramkarza ściąga się z budy i gra z przewagą zawodnika, no ale żeby coś takiego. Psychol pewnie już otworzył szampana z takiego farta xd
Taki sam fart jak wyciągnięcie Białorusinów z 0:2 na 4:2

q7dwa9 761

q7dwa9

Użytkownik
Manchester City - Watford
Tu nie ma się co rozpisywać City powinno pyknąć Watford, do tego nie stracą zapewne w każdej połowie bramki...

Kursik 1,50 wydaję się fajny i w miarę bezpieczny, możliwe że błąd buka, a w bahu że goście strzelą w obu połowach kursik 1,05 ????
(Znalazłem na WH, nie wiem czy gdzieś jest to samo zdarzenie)
TO TEN TYP z serii chyba coś jest tu nie tak z kursami ????
Pograł kto ? ⚽
Na Noc NBA do oglądania jedynie :cool:

crisronaldo 2,7K

crisronaldo

Użytkownik
Panowie ! Pytanie.
Zagraem kupon w betfredzie stacjonarnym. Kupon skreslony w maszynie. Powiedzcie mi, czy pieniadze odbiore teraz takze w jakis sposob w maszynie czy podchodze normalnie do goscia? Z góry dziekuje za pomoc.
(ps: moze ktos z was gra w innym stacjonarnym typu ladbrokes czy co na tej zasadzie, ze kresli przy maszynie kupon, a nie z ich BOGATEJ OFERTY LISTOWEJ [ironia] i wie jak to dziala? ????

U 0

Gość
przegrali ? prowadzili 4-2 i 4-3 na minute przed koncem . co sie tam stalo ?:oops:
Nie mam pojęcia odwalili w końcówce
jeszcze tylko Szwecja mi została 1,5 1 tercja
jak wejdzie będzie super .albo strata
Pograłem live Canada 3 tercja 1,5 bo się wnerwiłem troche
Trudno było mineło oglądne SzWECJE I IDE SPAĆ już i koniec tego dobrego
tak jak pisałem na pv tobie w wiadomościach
Nie będe nic robił ,bo i tak mam pecha ,niestety nie służy mi nic jedynie zamkniecie ????
Pozdrawiam i życze dużo wygranych

U 0

Gość
Usa 1 tercja over 1,5 1.68 to gram na zakończenie Dnia i Nocki cienko poszło ogólnie ,szkoda gadać ????

mateuszes 12K

mateuszes

Użytkownik
TO TEN TYP z serii chyba coś jest tu nie tak z kursami ????
Pograł kto ? ⚽
Na Noc NBA do oglądania jedynie :cool:
Co pogral jak Ci nie weszło te 1.50
Typ jest na obie drużyny w obu polowach czyli musieliby strzelić w 1 pół 1-1 I w drugiej 1-1

q7dwa9 761

q7dwa9

Użytkownik
Co pogral jak Ci nie weszło te 1.50
Typ jest na obie drużyny w obu polowach czyli musieliby strzelić w 1 pół 1-1 I w drugiej 1-1
a podałem że tak nie będzie... Było nie/nie :eek:
Ja osobiście tego nie pograłem bo nie miałem jak ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom