>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Chcesz zobaczyć FAME 23 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu
    FAME 23 - zawalcz o PPV od Betclic!
    Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut TUTAJ!

Typy na żywo - Dyskusja [70]

Status
Zamknięty.
crisronaldo 2,7K

crisronaldo

Użytkownik
Ronaldo co tam będziesz cisnął na wyspach?? To jest zajebista sprawa, jedziesz, nie dość, że pracujesz i dobrze zarabiasz to jeszcze na buku kręcisz interesa ????
Sorry ziomeczku, ale dziewczyna w pracy to w fife napinam i nie widziałem, że ktoś pisał ???? a będę pracował jako pracownik produkcji. Spoko robota, mam doświadczenie z PL więc jest luźno. 9 funta niecałe na godzinę, plus dodatki za popoludniowki i nocki. 8h od poniedziałku do piątku. Mega mi się udało. Bet365 wiadomka, pierwszy dzień, jak na lotnisku na odbiór czekałem to już zakładałem konto ???? tyle, że kiedyś ta weryfikacja była łatwiejsza.

marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik
Sorry ziomeczku, ale dziewczyna w pracy to w fife napinam i nie widziałem, że ktoś pisał ???? a będę pracował jako pracownik produkcji. Spoko robota, mam doświadczenie z PL więc jest luźno. 9 funta niecałe na godzinę, plus dodatki za popoludniowki i nocki. 8h od poniedziałku do piątku. Mega mi się udało. Bet365 wiadomka, pierwszy dzień, jak na lotnisku na odbiór czekałem to już zakładałem konto ???? tyle, że kiedyś ta weryfikacja była łatwiejsza.
Znajomy na budowie pracuje za dyszke, ale praca raczej trudniejsza i bardziej fizyczna, także tobie może się opłacać. Wciąż się zastanawiam, jak to kalkuluje się z życiem i utrzymaniem tam, ale to najlepiej już samemu sprawdzić ????

crisronaldo 2,7K

crisronaldo

Użytkownik
Znajomy na budowie pracuje za dyszke, ale praca raczej trudniejsza i bardziej fizyczna, także tobie może się opłacać. Wciąż się zastanawiam, jak to kalkuluje się z życiem i utrzymaniem tam, ale to najlepiej już samemu sprawdzić ????
No mi narazie ciężko powiedzieć gdyż, za długo tak jak mówiłem tu nie jestem ale.. Ale u mnie akurat inna sytuacja. Mieszkamy z dziewczyną, więc wydatki na pół w sumie. Prąd za free mamy, tak jak neta bo płaci siostra dziewczyny (to jej mieszkanie), za wynajem w sumie 500 funtów a mamy 6 pokoi :p więc wiadomo, normalnie by wyszło więcej. Ale mega oszczędnośc na imprezach itp. W PL za dużo kasy szło na to właśnie. Tutaj, piwko w Lidlu perlenbacher za 0.89 funta. I lajcik ???? Na miecha od stycznia 2k funtów na spokojnie. 700 max z żarciem opłaty, 1300 funtów Ci zostaje ???? x5 na zł, kilka miechów i jest fajna suma.

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
No mi narazie ciężko powiedzieć gdyż, za długo tak jak mówiłem tu nie jestem ale.. Ale u mnie akurat inna sytuacja. Mieszkamy z dziewczyną, więc wydatki na pół w sumie. Prąd za free mamy, tak jak neta bo płaci siostra dziewczyny (to jej mieszkanie), za wynajem w sumie 500 funtów a mamy 6 pokoi :p więc wiadomo, normalnie by wyszło więcej. Ale mega oszczędnośc na imprezach itp. W PL za dużo kasy szło na to właśnie. Tutaj, piwko w Lidlu perlenbacher za 0.89 funta. I lajcik ???? Na miecha od stycznia 2k funtów na spokojnie. 700 max z żarciem opłaty, 1300 funtów Ci zostaje ???? x5 na zł, kilka miechów i jest fajna suma.
???? ???? pogadamy za kilka miesięcy....no chyba,że na zupkach z radomia będziesz jechał.

R 367

romeo12345

Użytkownik
Wtrace sie do dyskusji o zarobkach. 10 funtow to zadna rewelacja Panowie. W Polsce jak sie na czyms znasz to dostajesz 30zl na reke a tam masz 50zl. Ale koszty utrzymania duzo wyzsze. Skonczylo sie eldorado zarobkowe za granica. Sam sie troche interesowalem ale oferty pracy za 2tys euro byly dla mnie smieszne.

crisronaldo 2,7K

crisronaldo

Użytkownik
???? ???? pogadamy za kilka miesięcy....no chyba,że na zupkach z radomia będziesz jechał.
Nie jadę na zupkach z Radomia ???? &quot;stołuje&quot; się w Lidlu/aldim. Wybieram tańsze produkty przykładowo chleb za 0.40 czy kotlety z piersi z kurczaka 4 za 1.2 funta. Do tego mrożonki - warzywa, paluszki rybne, pizze itp w śmiesznych cenach a jakościowo smaczne ???? wiadomo, na początku poszło więcej kasy na chemie, proszki, płyny itp.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom