>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [70]

Status
Zamknięty.
marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik
Ja oglądałem, to odpowiem ;) Piłkarz gospodarzy nie wiem, co chciał zrobić, czy przelobować bramkarza, czy na wiwat zagrać, w każdym razie z połowy uderzył piłkę i wyszła poza linię końcową, bramkarz szybko wznowił, poszło podanie na skrzydło i tam potem podanie po ziemi wzdłuż pola karnego w okolicach jedenastego metra i się obrońca zagalopował i pobiegł za bardzo pod bramkę, podanie było trochę za plecy, ale gość się cofnął i takim lekkim, aczkolwiek precyzyjnym rogalem pokonał bramkarza ;)
Opis lepszy niż ujęcie z kamery, dzięki ????

U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Za 7 min Usa jazda w 1 tercji 2 gole dla Tomusia czyli mnie i foruowiczom co postawili
Kurde Ruskie wygrali ale nie dali zarobić 1 tercji ,tylko Finlandja z Danią gdzie nie zdążyłem dać

U 0

Gość
Usa mnie przekręciło straciłem sporo przez głupich młodzików ,musze odrobić
Daje o 4 mecz viktorja 4,5 i 1 tercja 1,5 i bandy na 10 i ide spać
A wam życzę powodzenia z wygranymi moi kochani

U 0

Usunięty użytkownik 130176

Gość
Ej, co to za przepis, ze jesli wybijasz pilke znad obreczy, to i tak zaliczaja punkty?
Debilizm. I tak juz faule gwizdane sa z niczego, a teraz to.
Koszykowka idzie w strone kosmicznych wynikow skoro nie mozna praktycznie bronic.

U 0

Gość
Usa 1 tercja -1 1.80
Usa 1 tercja 1,5 1.60 jako drużyna
usa 1 tercja 1,5 1.40
Arces wygrał Boston w nhl trza było grać a nie pograłem
0-0 ⛔ :mad:
Już mam dosyć wszystkiego na dzisiaj dałem mało typków towarzyskie meczyki tylko Finlandje u 16 i u 18 i whl o 4:05 i musi wejsć wszystko bo już mało kasy mam bardzo ????

U 0

Gość
0-0 ⛔ :mad:
Już mam dosyć wszystkiego na dzisiaj dałem mało typków towarzyskie meczyki tylko Finlandje u 16 i u 18 i whl o 4:05 i musi wejsć wszystko bo już mało kasy mam bardzo ????
nic nie musi i im szybciej zdasz sobie z tego sprawe, tym szybciej zaczniesz zarabiac.

U 0

Gość
Ja ogladam nieporadnosc Pistons, uczta dla oczu kiedy sam mialem ich zagrac, ale jednak ponownie im nie zaufalem i slusznie : P

U 0

Gość
Ice Hockey. OHL. Regular season.
1:00 Hamilton Bulldogs - Mississauga Steelheads 1 1.49
Hamilton Bulldogs - Mississauga Steelheads 1 tercja over 1,5 1.51
Hamilton Bulldogs - Mississauga Steelheads over 4,5 1.17
Hamilton Bulldogs - Mississauga Steelheads -1 1 1.61
1:30 Barrie Colts - Sudbury Wolves over 4,5 1.30
Hamiltony ✅ wszystkie opcje
Barbie ✅
ładnie pocisneli w końcóweczce
udana nocka troszkę lepszy humorek mam ????

R 1,6K

ranver

Użytkownik
nigdy wiecej nba ani do grania ani do ogladania po tym co sie wydarzylo w meczu Boston Houston. najwiekszy syf jaki istnieje
nigdy wiecej nba ani do grania ani do ogladania po tym co sie wydarzylo w meczu Boston Houston. najwiekszy ustawiony syf jaki istnieje

q7dwa9 761

q7dwa9

Użytkownik
Ej, co to za przepis, ze jesli wybijasz pilke znad obreczy, to i tak zaliczaja punkty?
Debilizm. I tak juz faule gwizdane sa z niczego, a teraz to.
Koszykowka idzie w strone kosmicznych wynikow skoro nie mozna praktycznie bronic.
https://www.google.pl/search?q=goaltending&amp;amp;rlz=1CAACAO_enPL753PL753&amp;amp;source=lnms&amp;amp;sa=X&amp;amp;ved=0ahUKEwjWo8_kv67YAhXCCJoKHQlsDlQQ_AUICSgA&amp;amp;biw=1366&amp;amp;bih=629&amp;amp;dpr=1
Szczerze ? ... poczytaj jeśli nie znasz zasad :rolleyes:

U 2,7K

uzytkownik-148179

Użytkownik
Dogrywka i rzuty karne (liczone jako 1 gol dla zwyciezcow) w nhl wlicza sie do dwudrogowego over/under w bet365? Z regulaminu chyba wynika że tak ale musze sie upewnic bo wierzyc sie nie chce...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom