U
0
Usunięty użytkownik 130176
Gość
Maccabi :V
To za ile ten płaszcz? xd Ja ostatnio byłem w NEW Yorkerze i nadwyżkę z buka chce sobie właśnie na płaszcz przeznaczyć, ale z wydatkiem min. 300 zł trzeba się liczyć.Maccabi :V
120£To za ile ten płaszcz? xd Ja ostatnio byłem w NEW Yorkerze i nadwyżkę z buka chce sobie właśnie na płaszcz przeznaczyć, ale z wydatkiem min. 300 zł trzeba się liczyć.
Jeśli brytyjska waluta liczona jak polska, to się opyla.
Hokej Niemcy
Ingolstadt gole 2.5 [email protected]
Wolfsburg - Straubing over 4.5 gola @1.45
Ako.2.39 sts start 19,30
1:1Portmore Utd-UWI over 1.5 ht
@ 2 sts Jamajka
Tomciomen czesto gra Wirtualne Sporty , ale on w Fortunie ????Witam wszystkich! Panowie taka sprawa. Bah od czasu do czasu wysyła różne duperela i w jednym z maili przysłali mi zaproszenie do wirtualnych rozgrywek ligowych. Nie wiedziałem, że coś takiego w ogóle istnieje. Rzuciłem okiem o co tam chodzi to tak na pierwszy rzut oka przypomina mi to ruletkę zamienioną w symulator sportowy. Może poza VFL Madryt który młóci wszystkich po wysokich kursach;d pytanie brzmi - ktoś tego używa, ma jakieś doświadczenia? To dla mnie nowość, nie wiem czy się z tego pośmiać czy zamknąć stronę wpizdu i więcej nie otwierać;d
Bez Hurra optymizmu,ale siedze juz w tym 3 dekady ????
Ingolstadt 4:0
Wolf-Straub 3:4
1:1
Wolfsburg stracił na 3:4 w samej końcówce...EHC Wolfsburg - Straubing Tigers, u3,5 na Straubing
Rosja u20 - Szwajcaria U20 u6,5
2.30, ale bez szału ze stawką
Kto broni w Polsce grać? Taki Święty jesteś?Brzydszy od Polski? Poza tym nie jedzie się tam w celach turystycznych, tylko smocze funty kręcić i jeszcze na becie bez problemu pograsz.
Na moje wpisy nie odpisuj, jeśli łaska, bo nie wchodzę w polemikę z tobą.Kto broni w Polsce grać? Taki Święty jesteś?
Ok sponsorze polskich bukówNa moje wpisy nie odpisuj, jeśli łaska, bo nie wchodzę w polemikę z tobą.