D
40
dynioglowy
Użytkownik
Na ktora godzine ten typ z CS:GO?A ja poszedłem w
Jastrzębski -2,5
Friedrichshafen -1,5
HAVU win (CS:GO)
polecam HAVU, przeciwnicy mocno dołują ostatnio, nie widzę żeby ugrali z Finami 2 mapy ????
Na ktora godzine ten typ z CS:GO?A ja poszedłem w
Jastrzębski -2,5
Friedrichshafen -1,5
HAVU win (CS:GO)
polecam HAVU, przeciwnicy mocno dołują ostatnio, nie widzę żeby ugrali z Finami 2 mapy ????
20Na ktora godzine ten typ z CS:GO?
20:00, ale odnośnie CS:GO to szczególnie na turniejach lanowych polecam się nie sugerować godzinami, bo często mecze wcześniejsze się kończą wcześniej niż planowano i godzinę rozpoczęcia przesuwają.Na ktora godzine ten typ z CS:GO?
A moge jeszcze prosic o podanie nazwy turnieju?. Ba bet365 jest tyle tego, ze nie moge znalesc.20:00, ale odnośnie CS:GO to szczególnie na turniejach lanowych polecam się nie sugerować godzinami, bo często mecze wcześniejsze się kończą wcześniej niż planowano i godzinę rozpoczęcia przesuwają.
Ogólnie polecam http://www.hltv.org/
a tak btw, zna ktoś podobną stronę do DOTA2 / LoLa? Przydałoby się i tam co nieco potypować ????
Wejdź na stronę, kliknij mecz, będzie nazwa turniejuA moge jeszcze prosic o podanie nazwy turnieju?. Ba bet365 jest tyle tego, ze nie moge znalesc.
Napisałem na PW do Ciebie odnośnie tego meczu z HAVU. Odpisz jak możesz.Wejdź na stronę, kliknij mecz, będzie nazwa turnieju
Dzieki wielkie juz znalazlem, a PW zadna nie doszla.Napisałem na PW do Ciebie odnośnie tego meczu z HAVU. Odpisz jak możesz.
Popieram grać na Friedrichshafen i dodatkowo dać jeszcze np ACH Ljubljana
Zaraz machnę analizę ????Napisałem na PW do Ciebie odnośnie tego meczu z HAVU. Odpisz jak możesz.
Popieram grać na Friedrichshafen i dodatkowo dać jeszcze np ACH Ljubljana
Z lola to masz lolesports.com gdzie jest info o transferach, meczach w danej kolejce skladach i statystykach. Ja osobiście się nie doczekać wiosennego splitu, bo w systemie bo3 dość łatwo jest wytypować zwyciezce20:00, ale odnośnie CS:GO to szczególnie na turniejach lanowych polecam się nie sugerować godzinami, bo często mecze wcześniejsze się kończą wcześniej niż planowano i godzinę rozpoczęcia przesuwają.
Ogólnie polecam http://www.hltv.org/
a tak btw, zna ktoś podobną stronę do DOTA2 / LoLa? Przydałoby się i tam co nieco potypować ????
No I gitara.kurwa zagrałem galate do ht...
Koniec emocji...
Dzieki!![]()
Narazie to wyglada jak A klasa, wylaczam bo żal czasuMainz w Pucharze Niemiec miało już kilka sytuacji. Po @ 2,65 powiem sprawdzam w tym meczu na 1 za miedziaka. GL!