Stars 3:1Co te Kepco, z 8-6 na 8-13 ????
Po @2 to nie w tej lidze kolego ????Stars 3:1
2.00
Ty Ty lap po 5.00Po @2 to nie w tej lidze kolego ????
Nie zaprzeczam, że mogą wygrać ale 3:1 po @2 to takie życzeniowe trochęTy Ty lap po 5.00
Lider Stars ma mozg, wygraja.
Może nie przekręcili, ale pomogli Kepco wrócić do niego.Sedziowie przekrecili seta, bravo
Wypłaciłem (uwaga z 5% zyskiem! ???? ), dzisiaj wyglądają gorzej od rywali, ale jakoś trzymają wynik. W TB już błędów nie będzie można robić.Suwon Kepco @1.80
Trzy razy w tym sezonie wygrali z KB (dwa razy na wyjeździe 3-1 i u siebie 3-2). Liczę, że podtrzymają dobrą grę z tym rywalem. Forma porównywalna, ale dwie drużyny nieobliczalne. Tym razem mam nadzieję, że "siła razy ramię" znów pokaże miejsce w szeregu KB ????
Kartka poza boiskiem, dostał ją syn trenera (zszedł z boiska w 1 połowie - kontuzja)Witam,
Unibet nie zaliczył mi czerwonej kartki Malagi. Ktoś tak miał?
Ta kartka była poza boiskiem? Nie oglądałem,
Sponsorem wyniku - Jan Guttenberg :> If you know what I meanWypłaciłem (uwaga z 5% zyskiem! ???? ), dzisiaj wyglądają gorzej od rywali, ale jakoś trzymają wynik. W TB już błędów nie będzie można robić.
EDIT
Chyba, że TB nie będzie potrzebny, to wtedy będę żałował ????
W czwartym secie się zgodzę, w trzecim do końca nie widziałem o co chodziło, ale jednak tam nie było wg mnie noszonej piłki. Co prawda sędzia tak pokazał na początku, ale chyba siatki się dopatrzyli czy coś. W 4 secie niby siatka rywali, a tam jej nie było przy 23-22 dla Kepco i później dwie meczowe mieli. Co nie zmienia faktu, że KB powinno wygrać 3-0, bo mieli do tego sposobność, ale końcówki to mieli fatalne.Sponsorem wyniku - Jan Guttenberg :> If you know what I mean
To racja, jednak dwa razy sędziowie nieco pomogli gospodarzom. Chociaż co mnie to tam, gdybym nie zamknął byłbym więcej na plus, ale trzeba się cieszyć z tego co się ma ????Jak z 21-17 dają się dojść na remis to potem nie dziwota że są goleni na przewagi